کد خبر : 228924
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 10 سپتامبر 2020 - 15:17
-

تشکیل قرارگاه نهضت جهش تولید در بسیج

تشکیل قرارگاه نهضت جهش تولید در بسیج

به گزارش قائم آنلاین،  سردار محمد زهرایی در نشست تخصصی اشتغال مازندران که در سپاه کربلا برگزار شد، با اشاره به اینکه براساس فرموده مقام معظم رهبری فلسفه حضور بسیج تبدیل تهدیدها به فرصت است، اظهار کرد: هر جایی که نظام تهدید شود بسیج با قدرت وارد میدان می‌شود. رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور تصریح

به گزارش قائم آنلاین،  سردار محمد زهرایی در نشست تخصصی اشتغال مازندران که در سپاه کربلا برگزار شد، با اشاره به اینکه براساس فرموده مقام معظم رهبری فلسفه حضور بسیج تبدیل تهدیدها به فرصت است، اظهار کرد: هر جایی که نظام تهدید شود بسیج با قدرت وارد میدان می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: بسیج به دلیل ریشه مردمی و داشتن ۱۶۰ هزار رده مردمی دارای شبکه وسیعی است و در دنیا بی‌نظیر بوده و جبهه مقاومت فناوری برای انقلاب است.

وی با اعلام اینکه ۲۴ هزار گروه جهادی و ۶۰۰ هزار نفر برای انقلاب درحال فعالیت هستند، افزود: بسیاری از کشورهای منطقه برای مقابله با فقر و محرومیت از ایران الگوگیری می‌کنند.

این مسئول با بیان اینکه ورود بسیج تصدی‌گری و متولی‌گری نیست، ادامه داد: هدف ورود بسیج به اقتصاد، کمک به مردمی کردن که همان اقتصاد مقاومتی است.

زهرایی با اشاره به اینکه بسیج تسهیل‌گر بین دستگاه‌های اجرایی است، گفت: ورود بسیج در عرصه اقتصاد،‌سرمایه‌گذاری و تصدی‌گری نیست.

وی از فعال بودن ۲۰ هزار صندوق قرض‌الحسنه بسیج سازندگی در کشور با ۹۰۰ هزار عضو با رویکرد اشتغالزایی خبر داد و بیان کرد: تاکنون در پروژه‌های عمرانی، محرومیت‌زدایی و اقتصادمقاومتی اقدامات خوبی صورت گرفته است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار کرد: تفاهم نامه های مختلفی با دستگاه‌های مختلف مانند آموزش تعاونی‌ها،‌ حفاظت از جنگل‌ها، بیابان‌زدایی، توسعه کشت در اراضی شیبدار و… منعقد شده است.

زهرایی با اشاره به تفاهم نامه همکاری سپاه کربلای استان با کمیته امداد امام خمینی (ره )در حوزه آموزش و اشتغال، گفت: برای اجرای پروژهای آبرسانی و آب‌بندان‌ها ۲ هزار میلیارد تومان تفاهم‌نامه با شرکت آب و فاضلاب منعقد شده است.

وی بیان کرد: امسال که سال جهش تولید توسط ولی امر مسلمین در جهان امام خامنه ای(مدظله العالی) نامگذاری شده برای همه دستگاه‌های اجرایی، نهادهای حاکمیتی انقلابی و همه تشکل‌های ظرفیت‌ساز ضرورت این ماموریت آمده است تا در راستای اشتغالزایی و افزایش تولید داخلی و ناخالص کشور بتوانند نقش و سهمی را ایفا کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: در این راستا سازمان بسیج مستضعفین قرارگاه نهضت جهش تولید را شامل طرح‌های متنوع در اقشار ۲۲ گانه بسیج، یگان‌های عملیاتی و سپاه استانی تعریف کرده است که تاکنون با اجرای ۱۰ طرح پیشرفت خوبی حاصل شد.

سردار زهرایی تصریح کرد: تعامل و هم‌افزایی با سایر دستگاه‌های اجرایی یکی از برنامه‌های در دستور کار سازمان بسیج مستضعفان است، کمیته امداد امام خمینی (ره) هم یکی از این دستگاه‌ها است که ظرفیت خوبی در بحث‌های اشتغالزایی، زنجیره ارزش، راهبر شغلی و طرح‌های اشتغالزا دارد.

وی با اشاره به جزییات برگزاری رزمایش مومنانه با شیوع ویروس کرونا، گفت: بعد از اینکه در نیمه سعبان مقام معظم رهبری دستور حمایت از آسیب‌دیدگان را صادر کرد ما در سازمان بسیج مستضعفان طرحی با عنوان کمک مومنانه آماده کردیم، این رزمایش ۵۰ روز  به طول انجامید.

این مسئول اعلام کرد: در مرحله اول ۷ میلیون و ۱۵۰ هزار بسته معیشتی بین ۳ میلیون خانوار توزیع شد که کار مشترک بین ما و نهادهای بسیج و سپاه، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و آستان قدس رضوی بود که زمانی که کار به سرانجام رسید رضایت مقام معظم رهبری را در پی داشت و به‌نظرشان این کار به‌لطف خدا یادآور حماسه دفاع مقدس بود.

سردار زهرایی تاکید کرد: در مرحله دوم برای ۳ مقطع زمانی؛ دهه ذی‌الحجه با تاکید بر قربان تا غدیر ،  محرم با تاکید بر دهه اول محرم تا روز عاشورا و ماه صفر با تاکید بر دهه آخر رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام رضا (ع)و امام حسن مجتبی (ع) تاکید شده است.

وی با بیان اینکه رسیدگی به معیشت مردم وظیفه همه دستگاه‌ها است و هرکسی در این مسیر ما را یاری کند به انقلاب اسلامی کمک کرده است، یادآور شد: امروز ماه ذی الحجه را طی کردیم مردم واقعا حماسه آفریدند و ۴۰ درصد بیش از پیش بینی ما کمک‌ها را به میدان آوردند؛ آن هم در زمانی که ایران اسلامی در تحریم همه جانبه استکبار جهانی قرار دارد و کمپین فشار حداکثری علیه ایران است ولی این مواسات ما را به یاد مهاجران انصار اوایل اسلام می‌اندازد که داشته‌هاشان را نصف کرده بودند‌.

سردار زهرایی با اشاره به اینکه در ماه محرم هنوز جمع بندی صورت نگرفته، ادامه داد: یک سبد حمایتی شامل؛ جهیزیه طعام، لوازم‌التحریر، کیف و کفش، کارت هدیه و پک درمان توزیع شد، یک میلیون و ۹۹۰ هزار بسته معیشتی ۳۰۰ هزار تومانی، ۶۷۰ هزار بسته لوازم التحریر، ۶۷۰هزار بسته گوشت مرغ منجمد و قرمز، ۷ هزار قربانی گوسفند، ۱۳ هزار کارت هدیه به مبلغ ۳۱ میلیارد تومان که عدد کمی در این بی پولی نیست، ۱۵ میلیون طعام توسط کمیته امداد تحت عنوان طعام مهدوی و حسینی توزیع شد.

سرهنگ سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه طرح‌هایی در حوزه‌های مختلف در استان با همکاری بسیج سازندگی در دست اجرا است، اظهار کرد: زراعت چوب، طرح‌های اشتغال‌زایی، ساخت پل، آبرسانی، جاده روستایی و دیوار رودخانه‌ها از جمله طرح‌هایی مهمی است که در استان در حال اجراست.

فرمانده سپاه کربلا تصریح کرد: قرار است یک میلیون اصله درخت در طرح زراعت چوب در استان با همکاری بسیج سازندگی غرس شود که صدور مجوزها در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه بسیج سازندگی در اجرای طرح‌ها به هیچ عنوان دنبال پیمانکاری و سود نیست، خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی پروژه‌هایی که تحویل گرفته را با حداقل قیمت به سرانجام می‌رساند.

این مسئول با اعلام اینکه راه‌اندازی پایانه در چپکرود جویبار ظرفیت بسیار مهمی برای مازندران است تا همه پا کار بیایند، ادامه داد: هزار میلیارد تومان پروژه با همکاری استانداری مازندران تعریف شده که بخش اعظم آن اسناد خزانه است.

مسلمی اظهار کرد: در حال حاضر هم‌افزایی و ارتباط خوبی بین دستگاه‌های اجرایی استان برای خدمت‌رسانی بهتر و بیشتر به مردم برقرار است.

وی بیان کرد: رئیس سازمان بسیج مستضعفین قول پرداخت تسهیلات ۱۰ میلیارد تومانی برای اجرای طرح‌ها در ۴۰ نقطه سواحل استان را دادند.

فرمانده سپاه کربلا گفت: تا چند روز آینده دستگاه تولید ماسک با هزینه ۶ میلیارد تومان در شهرستان قائم‌شهر کار خود را آغاز می‌کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × 3 =