واعظی خطاب به اصلاحطلبان: وزرا و معاونان آنها اصلاحطلب هستند حداقل مراعات رفقای خود را بکنید
به گزارش قائم آنلاین، محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به سؤالی درباره موضوع سؤال از رئیسجمهور و اینکه هر دو جریان سیاسی اصلی امروز به نوعی منتقد دولت شدند و حتی در برههای اصلاحطلبان نیز دنبال سؤال از رئیسجمهور بودند و امروز هم موضوع استعفای وی را مطرح
به گزارش قائم آنلاین، محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به سؤالی درباره موضوع سؤال از رئیسجمهور و اینکه هر دو جریان سیاسی اصلی امروز به نوعی منتقد دولت شدند و حتی در برههای اصلاحطلبان نیز دنبال سؤال از رئیسجمهور بودند و امروز هم موضوع استعفای وی را مطرح میکنند، اظهار داشت: جریان اول از همان ابتدا در انتخابات سال ۹۲ و ۹۶ منتقد دولت بودند و ما هیچ وقت بعد از انتخابات ۹۲ و ۹۶ ندیدیم مبارزات انتخاباتی تمام شده باشد. مبارزات انتخاباتی در همه دنیا یک یا دو ماه است، ولی مبارزات انتخاباتی ما ۴ سال و تا انتخابات بعدی طول میکشد.
وی افزود: هیچ وقت در درون اصلاحطلبان یک نظر و یک گروه خاص نبوده و دیدگاهها متفاوت بوده است. همیشه در داخل دولت از سال ۹۲ همواره از بین وزیران و اعضای کابینه و استانداران اصلاحطلبان بودند. اگر الان اصلاحطلبان منتقد شدند که البته همه آنها نیستند، انتقاد به رفقای خودشان هست که در داخل دولت هستند. حداقل اگر مراعات بقیه اعضای دولت را نمیکنند مراعات حال رفقا و همفکران خود را بکنند.
واعظی درباره پیشنهاد استعفای رئیسجمهور هم گفت: یک نفر مطلبی نوشته که تیتر آن با متن نوشته شده متفاوت است، او نمیگوید رئیسجمهور استعفا دهد میگوید نمیگذارند رئیسجمهور کار کند و محدودیت قائل هستند.
واعظی با بیان اینکه این رئیسجمهور، رئیسجمهوری نیست که فقط در زمان گل و بلبل و وقتی پول و امکانات است و تحریم و کرونا نباشد رئیسجمهور باشد، اظهار داشت: رئیسجمهور تا لحظه آخر کار خود، به مردم بدهکار است و وظیفه خود میداند که خدمتگزار آنها باشد. وظیفه داریم که با همه تحریمها و فشارها همه تلاش خود را انجام دهیم. ما شرمنده مردم هسیتم و عذرخواهی هم میکنیم. میدانیم که گرانیها بر زندگی مردم اثر گذاشته و فشار روی مردم به خصوص طبقه پایین و حقوقبگیر وجود دارد. تلاش میکنیم باقی مانده عمر دولت از همه ابزارهای خود چه در داخل و خارج کشور استفاده کنیم تا گشایشی در کار مردم ایجاد شود.
گفتنی است چند روز پیش برخی مدعیان اصلاحات با گزاره «پیشنهاد استعفای روحانی» فاز دیگری از «فاصلهگذاری با دولت» و «فرار از پاسخگویی» را کلید زدند.
روزنامه اعتماد در تیتر ۱ خود با عنوان «پیشنهاد کنارهگیری رئیسجمهوری» نوشته بود: «اگر برای حل مشکلات و گرانی آدرس کاخ سفید داده میشود، کسی که قادر به گفتوگو با آن نیست باید کنار برود.»
۲ سال است با روحانی هیچ جلسهای نداشتهایم
گرچه چهرههایی مانند محمد هاشمی، صادق زیباکلام و برخی رسانههای اصلاحطلبان، «پیشنهاد استعفای روحانی» را غلط، بیفایده و بیراه خواندند و برخی مدعیان اصلاحات هم دست به توییت شدند و به استقبال آن رفتند اما بعد از آن بود که موسوی لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات در مصاحبه با ایرنا گفت: الآن نزدیک به دو سال است ما با آقای روحانی هیچگونه تماس و جلسهای نداشتهایم.
وی گفت: نمیخواهم بگویم که ما سهیم در نقطه قوت آقای روحانی هستیم، اما در نقطهضعفهایش سهمی نداریم اما همیشه گفتهایم ما بهعنوان اصلاحطلب دیدگاههایی داریم که آقای روحانی آنها را دنبال نکرده است!
روحانی از سال ۹۶ محافظهکار شده!
علی صوفی، وزیر دولت اصلاحات و عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان نیز یکی از چهرههایی بود که به انتقاد از روحانی پرداخت و با بیان اینکه «به نظر میرسد، دولت کار را رها کرده است» گفت: «روحانی از سال ۹۶ محافظهکاری در پیش گرفته و به عقبه رأی خود بیاعتنا شده است.»
جلال جلالیزاده، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفته بود: «آقای روحانی شاید در بین روسایجمهور، ضعیفترین و کماقبالترین رئیسجمهوری است که دوران حضورش بر مسند قوه مجریه را به آخر میرساند… متاسفانه خصایص فردی روحانی خیلی به او ضربه زده و موجب شده او از پایگاه مردمی که قبلا داشت، محروم شود. حتی حامیان درجه یک روحانی هم از او گلایهمند هستند. او حتی حاضر نشد در این دوران به روسای ستادهای انتخاباتیاش وعده ملاقات بدهد.»
روحانی محافظهکار بود؛ با او تعامل نکردیم!
در جهت همین آرایش «انتقاد از دولت» بود که محمود صادقی، نماینده پرحاشیه اصلاحطلب مجلس دهم هم گفته بود: «اصلاحطلبان سند و وثیقه از روحانی نگرفتند، چک و سفته نگرفتند شاید به این دلیل باشد که ذات اصلاحطلبی، ماهیت فرصتطلبانهای ندارد و البته در عین حال تشکیلات منظمی هم در کار نبود اما در مجموع به نظر میرسد، تعامل دولت با اصلاحطلبان رفتهرفته کمتر شد که بخشی ناشی از فشارهای بیرونی به دولت بود اما بخشی هم بهخاطر مشی محافظهکار خود دولت اینطور شد.»
گرچه مدعیان اصلاحات در تلاشند به ظاهر هم که شده القا کنند که راهشان از روحانی جدا شده اما واقعیت ماجرا این است که افکار عمومی فریب عملیات روانی و ترفند رسانهای اصلاحطلبان را نمیخورند.
چندی پیش یک سایت حامی دولت نوشت: «اصلاحطلبان نمیتوانند بگویند اگر روحانی موفق بود، مال ماست و اگر ناکام شده، ربطی به ما ندارد. نمره قبولی یا مردودی روحانی حتما و قاعدتا در کارنامه اصلاحطلبان ثبت میشود.» از همین روست که رئیسدفتر رئیسجمهور خطاب به اصلاحطلبان گفته است: «اگر الان اصلاحطلبان منتقد شدند که البته همه آنها نیستند، انتقاد به رفقای خودشان هست که در داخل دولت هستند.»
اصلاحطلبان؛ مقصر شرایط فعلی کشور
اصلاحطلبان چه بخواهند چه نخواهند، در نظر افکار عمومی جزو دولت و مقصران مشکلات امروز کشور هستند.
عطف به همین واقعیت است که مرتضی سجادیان، مدیر مسئول اسبق روزنامه سازندگی و عضو اسبق شورای مرکزی حزب کارگزاران در مصاحبهای با بیان اینکه «آسیب برجام حالا، حالاها قابل جبران نیست» گفته بود «اصلاحطلبان مقصر شرایط فعلی کشور هستند.» یا صادق زیباکلام، فعال سیاسی اصلاحطلب که سه روز پیش در نامه سرگشاده به رئیسدولت اصلاحات با تأکید بر اینکه «جواب حامیان روحانی را بدهید» نوشت: «اگر آن ۲۴ میلیون رأیدهنده در ۲۹ اردیبهشت ۹۶ به حسن روحانی از جنابعالی بپرسند در نتیجه دعوت شما و رأی ملت چه اتفاقی افتاد، چه پاسخی میتوان داد؟»
برچسب ها :هیئت دولت، رسانه،اصلاحطلب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0