کرونا از آنچه فکر میکنید به شما نزدیکتر است
به گزارش قائم آنلاین، سخنگوی وزارت بهداشت دیروز گفت: از ۱۹ تا ۲۰ مهرماه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۸۲۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۲۴ نفر از آنها بستری شدند. به گزارش وبدا، سیما سادات لاری با اشاره به اینکه مجموع بیماران
به گزارش قائم آنلاین، سخنگوی وزارت بهداشت دیروز گفت: از ۱۹ تا ۲۰ مهرماه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۸۲۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۲۴ نفر از آنها بستری شدند.
لاری با بیان اینکه خوشبختانه تا کنون ۴۰۶ هزار و ۳۸۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند، ادامه داد: چهار هزار و ۴۸۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند، همچنین تا کنون چهار میلیون و ۳۱۲ هزار و ۵۱۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده
است.
وی اظهار داشت: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز و استانهای کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
اگر مسائل بهداشتی رعایت نشود
وضعیت خیلی بدتر خواهد شد
معاون کل وزیر بهداشت گفت: راه درمان کرونا، بیمارستان نیست بلکه پیشگیری با رعایت پروتکلها و مسائل بهداشتی و استفاده از ماسک است.
ایرج حریرچی در برنامه تیتر امشب اظهارداشت: میزان ابتلا و فوت در استانهای تهران و اصفهان و کردستان و آذربایجان غربی و لرستان افزایشی است.
حریرچی با بیان اینکه متخلفترین جاها نانواییها و مدارس و رستورانها هستند گفت: رعایت پروتکل از ۸۲ درصد به ۴۲ درصد رسیده که مایه شرمساری است، یعنی ۶۰ درصد مردم ماسک نمیزنند و پروتکل بهداشتی را رعایت نمیکنند.
وی افزود: دولت و ملت باید به هم کمک کنند. اگر رعایت مسائل بهداشتی نشود و میزان استفاده از ماسک به همین روال باشد وضعیت خیلی بدتر خواهد شد.
توضیحاتی درباره جرایم کرونایی
معاون بهداشت وزیر بهداشت در نشست ویدیوکنفرانسی با خبرنگاران، درباره جرایم کرونایی اظهارداشت: باید توجه کرد که جرایم چند دسته هستند؛ یکی بحث ارائهدهندگان خدمت است. مانند حملونقل عمومی. به عنوان مثال اگر راننده تاکسی ماسک نزند و شناسایی شود، پلاکش نوشته شده و پلیس میتواند این فرد را جریمه کند. راننده تاکسی که ماسک نزند، ۱۰۰ هزار تومان جریمه میشود و به ازای هر مسافری هم که ماسک نزند، راننده تاکسی ۲۰ هزار تومان جریمه میشود و مسافرانی هم که ماسک نزدند،۵۰ هزار تومان هزینه میشوند.
جریمههای یک میلیونی
برای اتوبوسهای مسافری متخلف
به گزارش ایسنا، علیرضا رئیسی افزود: در زمینه اتوبوس هم به همین صورت است. اگر اتوبوسی رعایت نکند، چه خودش و چه مسافران، هم شرکت جریمه خواهد شد و جرایم تا یک میلیون و حتی بیشتر هم خواهد بود. در تهران از آنجایی که سیستم حملونقل عمومی ضعیف است، نمیتوانیم اتوبوس را توقیف کنیم؛ بلکه باید اتوبوس را زیاد کنیم. اما جرایم برای شرکت و راننده متخلف در نظر گرفته میشود. در زمینه اصناف به این صورت است که اگر در یک صنف فردی باشد و خودش ماسک نزند و مشتریانی را بپذیرد که ماسک نمیزنند، بار اول اخطار کتبی و درج در پرونده، بار دوم ۳۰۰ هزار تومان جریمه میشود و بار سوم یک میلیون تومان جریمه میشود. بار چهارم نیز مغازهاش به مدت یک هفته پلمب میشود.
جریمه عابرانی که ماسک نمیزنند
با چهرهنگاری
رئیسی ادامه داد: در زمینه افراد که در خیابان هستند چند مکانیزم وجود دارد؛ اگر پلیس و بازرسین ما فرد خاطی را ببینند، فرد را جریمه میکنند. نکته دیگر این است که نیروی انتظامی یکسری دوربین دارد که چهره همه افراد در آن ثبت است. وقتی فرد چهرهنگاری میشود؛ همه اطلاعاتش اعم از کد ملی و… وجود دارد. از همان سیستمی که برای حجاب استفاده میشود، از همان برای ماسک هم استفاده میشود. اگر فرد ماسک نزند، چهره نگاری شده و برای فرد پیام داده میشود و جریمه میشود.
خودروهای شخصی
شامل جرایم ماسک نمیشوند
وی در پاسخ به اینکه آیا خودروهای شخصی هم مشمول جریمه میشوند و مکانیزم دریافت جریمهها به چه صورت است، گفت: خودروهای شخصی شامل جرایم نیستند. اگر خودرو برای حملونقل عمومی باشد، شامل میشود، اما خودروی شخصی شامل نمیشود، اما اگر فرد از خودرو پیاده شود و ماسک نزده باشد، جریمه میشود. در عین حال شماره حساب وزارت بهداشت برای واریز جرایم به دولت اعلام شده است.
مکانیزم اخذ جرایم کرونایی
معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: حال اگر کسی جریمه را نپردازد، مکانیزم اینگونه است که افرادی که جریمه میشوند، بدهکار دولت میشوند و میتوانند از هر طریقی آن را دریافت کنند، مانند قبض جریمهای که برای فرد میآید یا راههایی پیشبینی شده مانند محاسبه بر روی قبض آب و برق و تلفن و… در عین حال این جرایم، صرفا برای حوزه کرونا هزینه میشود.
آخرین وضعیت ثبت سفارش ایران
برای خرید واکسن کرونا
رئیسی درباره پیشپرداخت برای واکسن کرونا به کووکس، گفت: ایران هم مشارکت کرده و نامهای به سازمان بهداشت جهانی زدیم که سازمان بهداشت جهانی قبول کرد که تاریخ پیش پرداخت را تمدید کنند و ایران هم جزو این مجموعه شده است. نگرانی از بابت پیش پرداخت نداریم و آن را از ما میپذیرند.
جلوی ورود واکسن آنفلوآنزا به ایران را گرفتند
وی درباره مشکلات تامین تجهیزات و دارو با توجه به تحریمهای آمریکا، گفت: ما دچار مشکل در زمینه تامین دارو و واکسن هستیم. در زمینه واکسن آنفلوآنزا، پارت آخر واکسن را خریداری کرده و پولش را داده بودیم و قرار بود وارد کشور شود، اما در آخرین لحظه جلوی آن را گرفتند. بنابراین این مسائل را داریم. فکر نمیکنم تحریمی هم باقی مانده باشد که بخواهد انجام دهد. تحریم بانکی هم از گذشته بوده است.
۴ استراتژی وزارت بهداشت
برای مقابله با موج جدید کرونا
معاون وزیر بهداشت در پاسخ به سؤالی درباره افزایش ظرفیت تستهای کرونا، گفت: یک سؤال مهم وجود دارد و آن این است که استراتژی جدید وزارت بهداشت برای مقابله با موج جدید چیست؟ ما چهار استراتژی اصلی داریم؛ اولین استراتژی ما تشدید نظارتها و اعمال قانون برای قانون شکنان در حوزه رعایت پروتکلهاست و وضع جرایم در همین راستاست. استراتژی دوم انجام تعداد زیاد تست است. استراتژی سوم، رهگیری، ردیابی و ایزوله کردن افراد مثبت بوده و استراتژی چهارم ما آموزش و اطلاعرسانی است.
رئیسی ادامه داد: در زمینه تست یک برنامه این است که طبق دستور آقای رئیسجمهور مبنی بر افزایش روزانه تست به ۱۰ هزار مورد، تعداد تست را بالا ببریم که اعتبار آن در حال تامین است و اگر این اتفاق بیفتد، ظرفیت کنونیمان که از نظر تعداد تست ۲۵ تا ۳۰ هزارتاست به ۴۰ هزار تست در روز میرسد. این استراتژی اصلی است که دنبال میشود و این تستها و نمونهگیری از مراکز منتخب ما انجام میشود. به اضافه اینکه از بخش خصوصی هم در این زمینه کمک میگیریم.
۱۰۰ میلیون دلار برای خرید رپید تستهای کرونا
وی افزود: در زمینه تست اقدام دیگری که انجام میدهیم و رئیسجمهور هم دستور آن را داد، این است که ۱۰۰ میلیون دلار پول برای افزایش تست قرار دهد که قرار شده این تست را از کره جنوبی یا جای دیگر تهیه کنیم. تفاوت این تست با تستهای قبلی این است که رپید تست است و جواب تست، ظرف ۲۵ دقیقه آماده میشود و نیاز به دستگاه خاصی ندارد و تست مخاطی است. اگر این اتفاق بیفتد، قطعا به استراتژی دوم خواهیم رسید. برای استراتژی سوم هم استفاده از اپلیکیشن ماسک را داریم که بتوانیم افراد مثبت را رهگیری و ایزوله کنیم. استراتژی آخر هم که نیاز به کمک رسانهها دارد.
برچسب ها :پروتکل،کرونا، استراتژی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0