کد خبر : 236048
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 27 اکتبر 2020 - 20:15
-

ابتکار: با ارزشهای گذشته نمی توان با دختران امروز ارتباط برقرار کرد

ابتکار: با ارزشهای گذشته نمی توان با دختران امروز ارتباط برقرار کرد

به گزارش قائم آنلاین، معصومه ابتکار در مراسم افتتاح جشنواره “دختران امروز خانواده گذر از کرونا” با بیان اینکه مهم‌ترین مولفه این جشنواره تقویت مهارت‌های زندگی است، اظهار کرد: معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری تفاهم‌نامه‌های متفاوتی را با وزارت آموزش و پرورش دارد و ابعاد متفاوتی نظیر پیشبرد مهارت‌های زندگی، تقویت مهارت‌های مشارکت

به گزارش قائم آنلاین، معصومه ابتکار در مراسم افتتاح جشنواره “دختران امروز خانواده گذر از کرونا” با بیان اینکه مهم‌ترین مولفه این جشنواره تقویت مهارت‌های زندگی است، اظهار کرد: معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری تفاهم‌نامه‌های متفاوتی را با وزارت آموزش و پرورش دارد و ابعاد متفاوتی نظیر پیشبرد مهارت‌های زندگی، تقویت مهارت‌های مشارکت پذیری دانش آموزان و… دنبال می‌کند و جشنواره دختران امروز تنها یکی از ابعاد این تفاهم‌نامه‌ها است.

وی با بیان اینکه این معاونت سعی داشته است در این جشنواره بر روی مهارت های زندگی تاکید داشته باشد، افزود: در شرایط پاندمی کرونا فرصتی برای استفاده بیشتر از بستر اینترنت و برقراری ارتباط در سطح وسیع ایجاد شد، با توجه به اینکه یکی از مفاهیم پر اهمیت، پرورش دانش آموزان است بنابراین باید از زوایای متفاوتی بر روی پرورش کار کرد که یکی از این زوایا برگزاری چنین جشنواره‌هایی است.

به گفته‌ ابتکار، از طریق برگزاری چنین جشنواره‌هایی تفکر دانش آموز به سمت موضوعات جدید جذب می‌شود و در نهایت منجر به شکوفاییی استعدادها و ایجاد نشاط در دانش آموزان می‌شود.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری ادامه داد: آموزش فرایندی یک طرفه نیست بلکه باید به شکوفایی استعدادها و توانمندی های مخاطب در آموزش توجه ویژه داشته باشیم. همچنین این نگاه انسانی در چنین جشنواره‌هایی جلوه پیدا می‌کند.

وی معتقد است که اگر نتوانیم به دختران امروز بها دهیم تا احساسات درونی خود را شکوفا کنند نه تنها استعداد هایشان را محدود کرده‌ایم بلکه باعث سرخوردگی دختران در آینده نیز خواهیم شد.

به گفته‌ی ابتکار، چنین جشنواره‌هایی فرصتی برای طرح مطالبات دانش آموزان به ویژه دانش اموزان دختر است، همچنین در شرایط کرونا این مساله اهمیت بیشتری پیدا می‌کند چراکه علاوه بر جنگ اقتصادی و جنگ با کرونا شاهد جنگ روانی نیز هستیم بنابراین باید به خواسته‌ها، مطالبات و نیازهای نسل جدید توجه ویژه‌ای داشت و فرصتی برای بروز آن‌ها پیدا کرد.

وی افزود: این جشنواره فرصت خوبی است که می‌تواند در مباحث مهارت زندگی، گفتگوی بین نسلی و گفتگوی ملی خانواده نیز موثر باشد  و امیدواریم این جشنواره به صورت فراگیر ادامه پیدا کند تا بتوانیم خاطره‌ای ماندگار برای دانش آموزان رقم بزنیم.

به گزارش ایسنا، این جشنواره به طور همزمان در مدارس ایرانی خارج از کشور نیز برگزار می‌شود و از برگزیدگان در روز اختتامیه در ۱۵ بهمن، همزمان با میلاد حضرت فاطمه (س) تقدیر می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده − ده =