کد خبر : 23738
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 20 ژوئن 2017 - 15:20
-

۹ نکته مهم برای کسانی که در خانه ریحان پرورش می‌دهند

۹ نکته مهم برای کسانی که در خانه ریحان پرورش می‌دهند

به گزارش قائم آنلاین،برای پرورش ریحان‌هایی آبدار و تازه فقط کافی است این چند نکته ساده را بخوانید و رعایت کنید! در ادامه این مطلب را به نقل از سایت فوت و فن می‌خوانیم. ریحان یکی از معمول‌ترین سبزیجاتی است که در همه جهان پرورش داد می‌شود. این گیاه به آب و هوای گرم علاقه دارد

به گزارش قائم آنلاین،برای پرورش ریحان‌هایی آبدار و تازه فقط کافی است این چند نکته ساده را بخوانید و رعایت کنید! در ادامه این مطلب را به نقل از سایت فوت و فن می‌خوانیم.

اگر «ریحان» پرورش می‌دهید، بخوانید
ریحان یکی از معمول‌ترین سبزیجاتی است که در همه جهان پرورش داد می‌شود. این گیاه به آب و هوای گرم علاقه دارد و سرمای بیش از حد را تحمل نمی‌کند.
۱. برای پرورش گیاه ریحان مکانی آفتابی را انتخاب کنید. این سبزی به آفتاب مستقیم علاقه دارد اما به سایه هم مقاوم است. اگر در شهرهای گرم یا مناطق استوایی زندگی می‌کنید، ریحان را در نقطه‌ای بکارید که بعد از ظهرها در سایه باشد.
۲. پرورش ریحان در گلدان بسیار آسان است. شما حتی می‌توانید آن را در کوچکترین گلدان‌ها پرورش دهید. برای شروع گلدانی به عمق ۱۵ تا ۲۰ سانتی متر فراهم کنید و مطمئن شوید که سوراخ‌های زهکش‌ گلدان مناسب و به اندازه هستند. در مناطق نیمه گرمسیری از گلدان‌هایی با سایز بزرگ‌تر استفاده کنید.
۳. خاکی را انتخاب کنید که زهکشی خوبی داشته باشد و در عین حال توانایی نگه داری رطوبت در خود را هم داشته باشد. اگر خاکی که استفاده می‌کنید فاقد مواد مغذی است با استفاده کودهای موجود در بازار، خاک را تغذیه کنید. اما این را هم در نظر داشته باشید که خاکی که بیش از حد مواد آلی داشته باشد درصد روغن و عطر برگ را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد.
۴. خاک‌ نباید اسیدی باشد. خاکی طبیعی با اندکی خاصیت اسیدی با پی اچ بین ۵٫۵ تا ۷٫۵ برای کاشت ریحان مطلوب است.
۵. یکی از اساسی ترین نکته‌ها در پرورش ریحان: هیچ وقت اجازه ندهید خاک کاملا خشک شود مخصوصا زمانی که درجه حرارت بالاست و هوا گرم است! هم چنین از آبیاری بیش از حد و غرقاب کردن ریحان‌هاتان هم پرهیز کنید. بهتر این است که انگشت خود را اندکی در خاک فرو ببرید و بررسی کنید که اگر سطح خاک خشک بود  آبیاری مجدد را انجام دهید.
۶. برای جلوگیری از بیماری‌های قارچی، هرگز گیاهان را از بالا آب ندهید و شاخ و برگ آنها را خیس نکنید. این عمل باعث شیوع انواع بیماری‌ها در بین گیاهان می‌شود و محیط مرطوبی را برای رشد عوامل بیماریزا فراهم می‌آورد.
۷. در طول فصل رشد، هر دو هفته یک بار، ریحان‌ها را با کودهای حاوی تمامی عناصر لازم کوددهی کنید.
۸. هر دوهفته یک بار (یا بیشتر) ریحان‌ها را جوانه گیری کنید. اجازه ندهید ریحان‌ها گل بدهند چرا که گل‌ها انرژی گیاه را می‌گیرند، از رشد شاخ و برگ جلوگیری می‌کنند و درصد روغن برگ‌ها را کم می‌کنند.
۹. وقتی که ۴۰ تا ۵۰ روز از سن ریحان‌ها گذشت، گیاهان شما قابل برداشت و استفاده هستند! البته زودتر از این زمان هم می‌توانید برداشت را شروع کنید. مقدار مورد نیاز از برگ‌ها را برداشت کنید و اجازه دهید گیاه به رشد خود ادامه دهد و برای برداشت‌های بعدی آماده شود.
ریحان‌ها را بچینید و برای خوردن یک عصرانه لذت بخش آماده‌شان کنید!

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار + 3 =