کد خبر : 24018
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 22 ژوئن 2017 - 8:45
-

خواص روغن نارگیل؛ روغنی پرخاصیت که درست مصرف نمی‌شود!

خواص روغن نارگیل؛ روغنی پرخاصیت که درست مصرف نمی‌شود!

به گزارش قائم آنلاین،نارگیل از میوه‌های نواحی گرمسیری است که تهیه روغن از آن بسیار دشوار و گران قیمت می‌باشد. از این روغن بیشتر جهت مرطوب کننده‌های پوست و صنعت آرایشی استفاده می‌شود. این روغن پرخاصیت که میزان ۸۲ درصد چربی اشباع شده کاملا طبیعی دارد را می‌توان به جای روغن‌های مورد مصرف روزانه استفاده

به گزارش قائم آنلاین،نارگیل از میوه‌های نواحی گرمسیری است که تهیه روغن از آن بسیار دشوار و گران قیمت می‌باشد. از این روغن بیشتر جهت مرطوب کننده‌های پوست و صنعت آرایشی استفاده می‌شود.

این روغن پرخاصیت که میزان ۸۲ درصد چربی اشباع شده کاملا طبیعی دارد را می‌توان به جای روغن‌های مورد مصرف روزانه استفاده کرد. روغن‌های ترانس که جهت غذاهای سرخ کردنی استفاده می‌شوند می‌توانند کلسترول خون را به میزان زیادی بالا ببرند.

در صورتی که روغن نارگیل اگر به صورت کاملا بهداشتی و مطمئن تهیه شود علاوه بر خواص زیاد از بالا رفتن کلسترول نیز پیشگیری می‌کند.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : ۱۴ روز آب نارگیل بنوشید تا این اتفاقات شگفت انگیز را تجربه کنید!
روغن نارگیل و چربی ها

coconuts-with-oil-

چربی‌های اشباع شده یکی از پر ضرر‌ترین مواد غذایی به شمار می‌رود. حتی میزان کمی از این دسته از چربی‌ها می‌تواند مخرب باشد و منجر به بیماری‌های قلبی عروقی گردد. مطالعات و تحقیقات و تلاشهای بسیاری در زمینه بالا بردن سوخت و ساز و کاهش وزن صورت گرفته است.

نتایج به دست آمده پزشکان و محققان در این زمینه تنها قطع کردن مصرف انواع چربی‌های اشباع شده می‌باشد. افزایش‌ترین گلیسرید سبب کم شدن سوخت و ساز و افزایش وزن و همچنین بیماری‌های مختلفی خواهد شد. روغن نارگیل سالم سرشار از سطح بالایی از چربی‌های مفید است که سوخت و ساز را در بدن افزایش می‌دهد.

دانشمندان پس از تحقیقات و آزمایشات بر روی صد‌ها نفر متوجه شدند که لیپوپروتئین با چگالی پایین یا همان LDL علت اصلی آترواسکلروز یا سخت شدن و گرفتگی عروق می‌باشد. گرفتگی عروق کرونر و حملات قلبی و سکته نیز از همین نقطه شروع خواهد شد.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : برنج را با این روغن بپزید تا هرگز چاق نشوید!
چربی‌های مفید

روغن‌ها همیشه چربی‌های مضر نیستند. برخی از روغن‌های گیاهی و طبیعی می‌توانند خواص مفیدی برای بدن انسان داشته باشند. روغن‌های کانولا، سویا، بادام زمینی، آفتابگردان و . . . از روغن‌های بی ضرر هستند. این روغن‌ها نه تنها چربی اشباع شده و مضری ندارند بلکه از بروز بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری‌های لازم را انجام می‌دهند.

روغن نارگیل نیز از دسته روغن‌های مفید و درمان کننده به شمار می‌رود. با توجه به آمار مواد تشکیل دهنده روغن نارگیل می‌توان پی برد که این روغن بسیار مفید است.

طبق داده‌های محققین کره در برابر روغن نارگیل ۶۳ % چربی گوشت گاو ۵۰ % چربی گوشت خوک ۳۹ % بیشتر چربی‌های اشباع شده دارند. این در حالیست که مثلا گوشت گاو که خود شامل میزان زیادی چربی اشباع شده است را با روغن‌های مضر بسیاری مصرف می‌کنیم.

روغن نارگیل نه تنها کلسترول را افزایش نمی‌دهد بلکه از گرفتگی عروق کرونر نیز جلوگیری می‌کند.

البته نوع مصرف روغن نارگیل نیز بسیار مهم و تاثیر گذار است. مصرف روغن نارگیلی که همراه با آرد سفید، تنقلات و یا خوراکی‌های سرخ شده استفاده شود دقیقا حکم همان روغنهای مضر را دارد.

این روغن را می‌توان همراه با سبزیجات، آجیل، لوبیا و یا گندم استفاده کرد./ر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

17 − ده =