بودجه کانونهای مساجد کجا هزینه میشود؟
به گزارش قائم آنلاین، حجتالاسلام حبیبرضا ارزانی، رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در گفتوگو ، با اشاره به رقم پیشنهاد شده بودجه این کانونها برای سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: امسال بودجه پیشنهادی ما به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۳۰۰ میلیارد تومان بود؛ زیرا تا پایان سال جاری تعداد کانونهای ما در
به گزارش قائم آنلاین، حجتالاسلام حبیبرضا ارزانی، رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در گفتوگو ، با اشاره به رقم پیشنهاد شده بودجه این کانونها برای سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: امسال بودجه پیشنهادی ما به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۳۰۰ میلیارد تومان بود؛ زیرا تا پایان سال جاری تعداد کانونهای ما در سراسر کشور به ۳۰ هزار کانون میرسد که براساس برنامههای پیشبینیشده رقم ۱۰ میلیون برای هر کانون را در طول سال اختصاص داده بودیم.
کاهش بودجه کانونهای مساجد در دولت
وی افزود: این رقم از سوی وزارتخانه به دولت پیشنهاد شد، اما در نهایت سازمان برنامه و بودجه باتوجه به ملاحظات خود رقم ۱۳۰ میلیارد تومان را برای ما به مجلس پیشنهاد داد که حال باید دید این رقم در مجلس چه تغییر و تحولاتی خواهد داشت.
چقدر از بودجه ۹۹ محقق شده است؟
ارزانی با بیان اینکه در بودجه سال ۹۹، رقم ۸۰ میلیارد تومان برای کانونهای مساجد پیشنهاد شد، گفت: در نهایت ۶۰ میلیارد مصوب شد و تا امروز که نهمین ماه سال است، نزدیک به ۳۰ میلیارد اختصاص پیدا کرده است. امیدواریم تا پایان سال ارقام بیشتری اختصاص یابد تا بتوانیم به تعهدات ایجاد شده پاسخ دهیم.
کانونهای مساجد در سراسر کشور ۵۰۰ کارمند دارد
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد با اشاره به نحوه هزینه کرد بودجه این ستاد گفت: ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور دارای ۵۰۰ نفر کارمند و پرسنل است که از این بودجه باید به آنان حقوق پرداخت کرد. در مدت ۳ سال حضور بنده فرد جدیدی به مجموعه اضافه نشد و حتی با آسانسازیهایی ۶۰ نفر نیز از مجموعه جدا شدند، زیرا بنای چابکسازی و تفویض ماموریتها به کانونها را داشتیم.
محل هزینه بودجه کانونهای مساجد
وی با اشاره به اینکه علاوه بر حقوق اجرای برنامههای فرهنگی در قالب طرح فهما نیز محل صرف بودجه ماست، گفت: همه برنامههای کانونهای مساجد در سال ۹۹ براساس این مدل پیش رفت که برای این امر ما قالبهای ۱۲ گانهای را طراحی کردیم و ذیل آن ماموریتهایی تعریف شده است.
ارزانی گفت: ما درقالب سه شبستان «فرهنگ»، «نوآوری» و «هنر» و ۱۲ رواق برنامههایی را برای اجرا توسط کانونهای مساجد طراحی کردهایم. در «شبستان فرهنگ» با محور رویکرد قرآنی بخشهای «نور»، «کتاب»، «رسانه»، «همدلی» و «دانش» در قالبهای برگزاری کلاس، همایش، نشست، محفل، حلقه، بازدید، مسابقه، نمایشگاه، شبکههای مجازی، تولید دانش و کارگاه قرآنی تعریف شده و برگزار می شوند، همچنین در «شبستان نوآوری» دو رواق «کارآفرینی» و «فناوری» محور فعالیتها قرار گرفتهاند که در قالب کارگاه، نمایشگاه، فروشگاه، ارائه طرح، کلاس، شبکههای مجازی به فعالیت میپردازند.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد با اشاره به رواقهای در نظرگرفته شده ویژه «شبستان هنر» گفت: سرود، نمایش، فیلم، قلم و ترنج از جمله مواردی است که در این بخش مورد توجه قرار گرفته و برنامه ریزی شده است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰ نیز براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و در قالب طرح پایتخت فهما ماموریتهای خود را در قالب این رواقهای ۱۲ گانه به پیش خواهیم برد که براساس نیاز روز جامعه برنامهریزی کردهایم.
هزینه لازم برای راهاندازی یک کانون جدید
ارزانی با بیان اینکه راهاندازی یک کانون جدید هزینهبردار است، تصریح کرد: بستر و محل کانون را مسجد میدهد، اما حداقل نیاز یک کانون یک دستگاه رایانه است که در گذشته شاید با ۲ میلیون جمع میشد، اما هماکنون شاید ۱۰ میلیون هزینه داشته باشد که ما در بودجه مدنظر خود برای هر کانون ۱۰ میلیون در نظر گرفته بودیم، اما با این کاهش باید مجددا برنامهریزی داشته باشیم.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در پایان خاطرنشان کرد: روند اجرای برنامهها در کانونها به این صورت است که هرسال کا را با تعهد و کمک هیأت امنای مساجد و خیرین به پیش میبریم و به نوعی شرمنده استانها هستیم که امیدواریم در مجالس این رقم برای ما افزایش پیدا کند.
برچسب ها :مساجد،کانون،مجلس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0