کد خبر : 246919
تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 دسامبر 2020 - 16:35
-

نوع جدید کرونا و علامت سوال بزرگ رسانه‌ها

نوع جدید کرونا و علامت سوال بزرگ رسانه‌ها

به گزارش قائم آنلاین، آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو هر روز با مرور تیترها و سرفصل‌های رسانه‌های جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت می‌کند. از مهمترین اخباری که او امروز (۳ دی ماه) به آنها پرداخته، شیوع ویروس جدید کرونا در انگلیس است. _ «فایننشال تایمز» در مطلبی با عنوان «وحشت در اروپا» نوشته است:

به گزارش قائم آنلاین، آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو هر روز با مرور تیترها و سرفصل‌های رسانه‌های جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت می‌کند. از مهمترین اخباری که او امروز (۳ دی ماه) به آنها پرداخته، شیوع ویروس جدید کرونا در انگلیس است.

_ «فایننشال تایمز» در مطلبی با عنوان «وحشت در اروپا» نوشته است: کرونای انگلیسی، در اروپا وحشت به پا کرده است. به سبب محدودیت حاصل از ترس همه‌گیری ویروس تازه، کامیون‌ها پشت مرزهای اروپایی مانده‌اند. اتحادیه اروپا می‌گوید: مرزها را برای انگلیس باز کنید. از سوی دیگر با گسترش همه‌گیری در انگلیس، آزمایش ابتلای به ویروس با دشواری همراه شده است.

_ «دی ولت»، نشریه آلمانی نیز در این زمینه نوشته است: دانشمندان می‌گویند، جای نگرانی نیست. ایگور شاهین، مدیر بایو ان تک می‌گوید واکسن تولیدی فایزر و بایو ان تک، با ویروس انگلیسی مقابله می‌کند. با این همه اگر نیاز باشد، در طول شش هفته، واکسن برای ویروس متفاوت آماده خواهد شد.

_ از سوی دیگر «فرانکفورتر آلگه ماینه»، نشریه آلمانی در مطلبی با عنوان «زندگی پس از مرکل»، نوشته است: آلمان به زندگی پس از آنگلا مرکل می‌اندیشد. چه کسی صدراعظم آینده آلمان خواهد شد؟ رهبران آلمان به حکومت‌های بلندمدت عادت دارند. کنراد آدنائر ۱۴ سال بر کرسی صدارت نشست. هلموت کوهل، ۱۶ سال در این مقام ماند. آنگلا مرکل نیز که در پاییز ۲۰۲۱ از حکومت کناره می‌گیرد، ۱۶ سال بر این کرسی مانده است. حزب او اما باز حکومت را در دست خواهد داشت. در این ۳۰ سال حزب او  فقط ۷ سال، حکومت نکرد. حزب آلمان‌ها در پاییز آینده یعنی ۲۰۲۱ به رهبری تازه، چشم خواهد دوخت.

_ «لوموند»، نشریه فرانسوی نیز در مطلبی با عنوان «شورش در آفریقا» نوشته است: جمهوری آفریقای مرکزی در آستانه انتخابات همگانی، ناگهان از شورش‌ اعتراض‌ها شعله‌ور شد. رئیس‌جمهوری با همراهی محافظان به ورزشگاه ۲۰ هزار نفری برای تبلیغ آمد. سربازان روسی و نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل، مراقب اعتراض‌ها بودند. آفریقای مرکزی به نظر آرام می‌آمد، اما انتخابات همه چیز را به هم ریخت. یک بحران متداول در آفریقا، شکل گرفت. ائتلافی از شورشیان در صدد است تا حکومت را از رئیس‌جمهوری به دست بیاورد. سرنوشت انتخابات را درگیری نیروهای متخاصم رقم خواهند زد. تا مگر اینجا در جمهوری آرام آفریقای مرکزی، آرامش حاکم باشد؛ چراکه ممکن است کودتایی در راه باشد.

*از حاشیه خبرها:

پژوهشی تازه درباره گیاهان می‌گوید، درختان چقدر خودخواهند. به عنوان مثال ریشه‌های یک نهال فلفل به تنهایی به صورت افقی و عمودی رشد می‌کند، اما اگر در کنار خود به نهال دیگری برخورد کند، از گسترش به صورت افقی خودداری و به شکل عمودی به قعر زمین نفوذ می‌کند. رشدی که سبب جذب آب و مواد غذایی آن می‌شود. نهال‌ها، همواره مراقب ریشه‌های خود هستند تا مبادا با ریشه همسایه‌ها در هم تنیده و درگیر نشوند. گزارش نشریه علمی «ساینس» نشان می‌دهد که درختان به فکر خود و رشد ریشه‌هایشان هستند و به‌گونه‌ای مراقب خود هستند. این کشمکش و درگیری ریشه‌ها به‌گونه‌ای نشانگر جان دوستی آنها است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوازده − 7 =