کد خبر : 24695
تاریخ انتشار : شنبه 24 ژوئن 2017 - 12:20
-

معجونی قوی و خوشمزه برای روزهای پایانی ماه رمضان

معجونی قوی و خوشمزه برای روزهای پایانی ماه رمضان

به گزارش قائم آنلاین، حیدر عظمایی پژوهشگر و محقق طب سنتی با بیان اینکه  اگر ماه رمضان در فصل گرم سال باشد افراد باید مواظب کم شدن آب و املاح بدن باشند، گفت: با رعایت برخی نکات، دیگر گرفتار کم آبى و بى آبی نشده و احساس ضعف و بی حالی به ما دست نمی‌‌دهد.

به گزارش قائم آنلاین، حیدر عظمایی پژوهشگر و محقق طب سنتی با بیان اینکه  اگر ماه رمضان در فصل گرم سال باشد افراد باید مواظب کم شدن آب و املاح بدن باشند، گفت: با رعایت برخی نکات، دیگر گرفتار کم آبى و بى آبی نشده و احساس ضعف و بی حالی به ما دست نمی‌‌دهد.

وی در ادامه عنوان کرد: روزه داران در طول ماه مبارک رمضان و مقارن بودن آن با فصل گرما آب و املاح بیشترى به دلیل تعریق از دست داده اند و با مصرف برخی موادغذایی که آب و املاح را بیشتر در خود نگه می دارند می توانند روزهای پایانی ماه مبارک رمضان را با توان و انرژی بیشتری سپری کنند.

نوشیدنی که شما را در روزهای پایانی ماه رمضان سرحال می آورد

این پژوهشگر و محقق طب سنتی با اشاره به یکى از بهترین نوشیدنی هایی که به کمک آن مى توان آب ،املاح و انرژی بدن را در روزهای پایانی ماه رمضان تامین کرد، گفت: در روزهای باقی مانده از ماه رمضان در ساعات بین افطار تا سحر می توان با مصرف ۲ تا سه لیوان از  نوشیدنی ترکیبی از یک قاشق غذاخوری خاک شیر+ نصف قاشق غذاخوری تخم شربتى+ نصف استکان عرق بیدمشک+دو قاشق گلاب+ یک قاشق غذاخوری سکنجبین + یک و نیم لیوان آب می‌توان آب و انرژی از دست رفته بدن را جبران کرد.

معجون

عظمایی افزود: استفاده از آب میوه هاى طبیعى، سبزیجات نان هاى سبوس دار، آش‌ها و سوپ‌ها و مصرف متعادل از گوشت گوسفند و چهارمغز به منظور تامین پروتئین در روزهای پایانی نیز توصیه می شود البته باید به این نکته مهم توجه کرد که نوشیدن برخی مایعات مانند چاى، مایعات شور مثل دوغ و نوشیدنى‌ها کافئین دار به دلیل خاصیت مدر بودن موجب دفع آب و املاح مورد نیاز بدن مى شوند و انرژی بدن تحلیل می رود.
معجونی قوی و خوشمزه برای روزهای پایانی ماه رمضان

این پژوهشگر و محقق طب سنتی با اشاره به یک معجون بسیار خوشمزه  برای افرادی که احساس ضعف و کاهش انرژی در روزهای پایانی ماه رمضان  می کنند یا به اصطلاح کم آورده اند، گفت: برای تهیه این معجون مقوی کافی است تا  ٧  عدد  بادام+  ١.٥ لیوان آب+ یک قاشق غذاخوری عسل+ یک عدد لیمو ترش+ یک عدد سیب زرد + یک عدد موز + ۲ تکه یخ را در مخلوط کن ریخته و معجون آماده شده را در ساعات بین افطار تا سحر میل کرد.

معجون

وی افزود: این معجون بسیار خوشمزه و دلچسب بوده و توصیه اکید می‌ شود که آن را به آرامى و جرعه جرعه نوشید، این معجون نشاط آور انرژى مغز را تامین کرده و موجب تقویت عمومى بدن، ازدیاد انرژى، تقویت سیستم ایمنى، تقویت حافظه و  رفع افسردگى شده و نوشیدن آن را به همه توصیه می کنیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

17 + 2 =