سیر (له شده) ۱ حبه
ترخون (خرد شده) ۲ قاشق سوپخوری
پنیر خامهای ۴ قاشق سوپخوری
خامه ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده) ۲ عدد
زیتون سیاه (خرد شده) ۵۰ گرم
جعفری (خرد شده) ۲ قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده) ۱ عدد
سس خردل (یا دانه خردل) ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
روش پخت سالاد ترخون:
عدس را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)
پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابهای بریزید و به مدت ۱ دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.
گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.
سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0