راه اندازی برگزاری کلاس های دو وجهی
به گزارش قائم آنلاین، دکتر حسین سلیمی در گفت و گو ، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: تا قبل از شیوع کرونا، ساختار آموزش مجازی در دانشگاه علامه طباطبایی به شکل فعلی وجود نداشت اما با شیوع کرونا همکاران ما در دانشگاه به سرعت زمینه های ارائه این نوع آموزش را فراهم کردند و
به گزارش قائم آنلاین، دکتر حسین سلیمی در گفت و گو ، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: تا قبل از شیوع کرونا، ساختار آموزش مجازی در دانشگاه علامه طباطبایی به شکل فعلی وجود نداشت اما با شیوع کرونا همکاران ما در دانشگاه به سرعت زمینه های ارائه این نوع آموزش را فراهم کردند و به سرعت آموزش های حضوری را طی ماه های اخیر به سمت آموزش های مجازی سوق دادند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: در سال جاری علاوه بر امتحانات پایان ترم، مصاحبه های ورودی دوره دکتری نیز به شکل مجازی برگزار شد و در حال حاضر بیش از ۹۵درصد کلاس های دانشجویان به صورت مجازی و حدود ۵ درصد نیز به صورت حضوری برگزار می شود.
سلیمی از راه اندازی تکنولوژی برگزاری همزمان کلاس های حضوری و مجازی در دانشگاه علامه طباطبایی خبر داد و گفت:به این ترتیب، نوعی تکنولوژی در کلاس ها مستقر می شود که تعدادی از دانشجویان می توانند در کلاس حضور پیدا کنند و مابقی به شکل مجازی مطالب کلاس را دنبال خواهند کرد، این کلاس ها به شکل آزمایشی تجهیزشدند و اگر این مدل موفقی باشد بسیاری از دوره های آموزشی ما به خصوص دوره های بین المللی به این نحوه برگزار می شود.
وی تاکید کرد: ما فکر می کنیم علی رغم تمامی مشکلاتی که وجود دارد اعم از قطع و وصل شدن سیستم آموزشی نمره ۱۶ از ۲۰ را به آموزش مجازی خود می دهم، فکر می کنم آموزش مجازی یک امکانی را فراهم کرده است که تصور نمی کنم با اتمام کرونا تمام شود و در دوران پس از کرونا نیز از امکانات فعلی استفاده خواهیم کرد و احتمالا کلاس های رفع اشکال، کنفرانسی و متمم،کماکان بعد از کرونا ویروس می تواند به صورت مجازی برگزار شود.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد: در حال حاضر فعالیت های سمیناری و بین المللی ما در دانشگاه علامه طباطبایی حدود ۱۵ برابر فعالیت های سال گذشته شده است و بسیاری از نشست های علمی بین المللی ما با هزینه تقریبا صفر به شکل مجازی برگزار خواهد شد.
دکتر سلیمی تاکید کرد: در ابتدا برنامه ریزی کرده بودیم تا دانشجویان جدیدالورود ۶ تا ۷ جلسه به صورت حضوری در دانشگاه حضور داشته و مابقی دروس خود را به شکل مجازی بگذرانند و کلاس های حضوری نیز با حفظ فاصله و با کمتر از ۱۲ نفر برگزار شود که با تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا این امکان فراهم نشد. اما اگر تا ابتدای ترم آینده شدت شیوع کرونا کاهش یابد ممکن است ما به سمت مدلی حرکت کنیم که امکان مجدد حضور دانشجویان جدیدالورود فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت کلاس های آموزشی ترم آینده دانشگاه علامه طباطبایی بستگی به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا دارد و اگر شدت شیوع این ویروس به روندی که تاکنون بوده، ادامه یابد، کلاس ها به صورت مجازی برگزار خواهند شد اما اگر شرایط مهیا باشد، امکان ارائه آموزش های حضوری مجازی فراهم خواهد شد.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه ۸۰ تا ۹۰ درصد هزینه دانشگاه ها صرف دستمزد میشود، گفت: امسال بر اساس مصوبه دولت ما حقوق و دستمزد را تا ۳۰ درصد افزایش دادیم، بدون اینکه بودجه ای افزایش یابد. بنابراین در دوره کرونا نه تنها هزینه دانشگاه ها کاهش نیافته بلکه افزایش نیز داشته است. ضمن اینکه با توجه به مجازی شدن آموزش دانشجویان تعداد اعضای هیات علمی حق التدریسی نیز بیشتر شده است که مجموع این عوامل هزینه های دانشگاه را افزایش می دهد .
وی افزود: درصدی از هزینه های رفاه دانشجویی نظیر هزینه غذا و تامین خوابگاه کاهش یافته است که البته بودجه آن اغلب توسط سازمان امور دانشجویان پرداخت می شود. بنابراین بدنه اصلی هزینه های دانشگاه کاهش نیافته است. ضمن اینکه ۱۴ درصد از بودجه سال گذشته دانشگاه علامه طباطبایی یعنی حدود ۳۰ میلیارد تومان نیز اختصاص نیافته است. بنابراین هزینه های دانشگاه ما اضافه شده، ضمن این کهبدهی های سال گذشته نیز داشتیم.
برچسب ها :دانشگاه ، کلاس،مجازی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0