اجرای اولین واحد تصفیه فاضلاب صنعتی ﺑﺎ ﻓﻨﺎﻭﺭی محققان دانشگاهی
به گزارش قائم آنلاین، دکتر سیروس ابراهیمی در این خصوص اظهار کرد: این واحد تصفیه بر اساس پیشرفتهترین فناوریهای روز دنیا توسط شرکت ما طراحی و اجرا شده است که در آن تمامی مراحل تصفیه صرفاً در یک تانک صورت میگیرد و امکان حذف همزمان مواد آلی، نیتروژن و فسفر میسر شده و پساب تصفیه
به گزارش قائم آنلاین، دکتر سیروس ابراهیمی در این خصوص اظهار کرد: این واحد تصفیه بر اساس پیشرفتهترین فناوریهای روز دنیا توسط شرکت ما طراحی و اجرا شده است که در آن تمامی مراحل تصفیه صرفاً در یک تانک صورت میگیرد و امکان حذف همزمان مواد آلی، نیتروژن و فسفر میسر شده و پساب تصفیه شده در یک چرخه پایدار برای استفاده مجدد بازچرخانی میشود.
وی افزود: این فناوری برای نخستین بار در صنایع مشابه اجرا میشود و این شرکت افتخار دارد اولین تصاویر زیست توده گرانولی هوازی توسعه یافته در تصفیه فاضلابهای صنعتی در مقیاس صنعتی را در منابع علمی گزارش کند. با توجه به نتایج موفقیتآمیز این فناوری، شرکت تولیدکننده آنزیم به عنوان کارفرمای این طرح نیز آمادگی خود را برای بازدید متخصصان و صاحبان شرکتهای هدف از این واحد تصفیه منحصر بهفرد با هماهنگی قبلی اعلام داشته است.
دکتر ابراهیمی تصریح کرد: با ارائه این فناوری در حذف همزمان مواد آلی، نیتروژن و فسفر، فاضلابهای شهری و صنعتی از یک تهدید به یک فرصت تبدیل شده و پساب تصفیه شده به عنوان ارزش افزوده برای استفاده مجدد در واحد صنعتی میسر میشود.
وی افزود: از مزایای منحصر بهفرد این فناوری میتوان به این نکته اشاره کرد که این مهم در فناوری زیست توده هوازی گرانولی یا فناوری یک چهارم، با توسعه زیست توده گرانولی امکان تصفیه فاضلاب را تنها دریک تانک امکانپذیر کرده که باعث حذف بخش هایی نظیر استفاده از تانکهای تهنشینی اولیه، ثانویه و ادوات مکانیکی مربوط و سیستمهای پمپاژ برگشت لجن (مورد استفاده در سیستمهای متداول تصفیه شده است، بهگونهای که مساحت مورد نیاز برای احداث واحدهای تصفیه فاضلاب را به یک چهارم واحدهای متداول کاهش داده و هزینههای احداث و راهبری این واحدها را به کمتر از ۵۰ درصد هزینه احداث واحدهای متداول کاهش داده است.
به گفته دکتر ابراهیمی، این سیستم که از آن به عنوان «انقلاب سبز در صنعت آب و فاضلاب» یاد میشود به عنوان پیشرفتهترین فناوری روز دنیا در تصفیه فاضلابهای شهری و صنعتی شناخته شده است که طراحی آن تاکنون در انحصار یک شرکت اروپایی بوده است.
وی اظهار امیدواری کرد: با شکستن انحصار این تکنولوژی توسط شرکت ما و با توجه به پتانسیلها و ویژگیهای منحصر به فرد این تکنولوژی بهزودی شاهد گسترش استفاده از این تکنولوژی در ایجاد واحدهای جدید تصفیه فاضلاب و یا ارتقای واحدهای متداول موجود در ایران باشیم.
دکتر ابراهیمی اعلام کرد: اگرچه شرکت هلندی پیشتاز در زمینه کاربرد این فناوری در تصفیه فاضلابهای شهری بوده، اما در استفاده از این فناوری در تصفیه فاضلابهای صنعتی، شرکت مجری داخلی پیشتاز بوده که اجرای این فناوری در شرکت تولیدکننده آنزیم و کارفرما و اخباری که بهزودی در اجرای طرحهای مشابه منتشر خواهد شد، نشانگر نتایج موفقیتآمیز این فناوری در تصفیه فاضلابهای صنعتی نیز است.
بر اساس اعلام وزارت علوم، وی با اشاره به مشکلات سیستمهای تصفیه متداول فاضلاب از جمله نیاز به مساحت زیاد، میزان مازاد لجن تولیدی، عدم حذف نیتروژن و فسفر اعلام کرد: اجرای نمونهوار این طرح میتواند قدمی شایسته در توسعه اقتصادیترین روش تصفیه بیولوژیکی در تصفیه فاضلابهای شهری و صنعتی در ایران باشد.
برچسب ها :پژوهشگر،ﻓﻨﺎﻭﺭی،طراحی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0