کد خبر : 25986
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 29 ژوئن 2017 - 10:20
-

شعری «مطیعی» پرشور، حماسى، عدالتخواهانه و قابل دفاع بود

شعری «مطیعی» پرشور، حماسى، عدالتخواهانه و قابل دفاع بود

به گزارش قائم آنلاین،محمدمهدی عبدالهی پیرامون شعری که توسط چند شاعر انقلابی سروده شد و در روز عید سعید فطر توسط میثم مطیعی خوانده شد نوشت: شعرى که توسط برادران متعهد و انقلابیم سروده شده بود و قبل از نماز عیدسعید فطر توسط برادر عزیزم حاج میثم مطیعى قرائت شد، بسیار پرشور ،حماسى ،عدالتخواهانه ،تحسین

به گزارش قائم آنلاین،محمدمهدی عبدالهی پیرامون شعری که توسط چند شاعر انقلابی سروده شد و در روز عید سعید فطر توسط میثم مطیعی خوانده شد نوشت:

شعرى که توسط برادران متعهد و انقلابیم سروده شده بود و قبل از نماز عیدسعید فطر توسط برادر عزیزم حاج میثم مطیعى قرائت شد، بسیار پرشور ،حماسى ،عدالتخواهانه ،تحسین برانگیز و قابل دفاع بود.

کما اینکه بعد از پایان هر بیت صداى تکبیر و تشویق حاضران در مصلى به گوش مى رسید.

در مورد شعر عید حرف هاى زیادى چه موافق و چه مخالف زده شد.
ولى به نظر بنده از ویژگى هاى برجسته شعر عید، مفاهیم و معانى و مضامین گسترده موجود در آن با حفظ ارتباط عمودى ابیات مى باشد.
ابیاتى در قالب نقد آورده شده بود ولى این بدان معنى نبود که کل شعر ،شعر اعتراضى و نقادانه باشد بلکه هم درون مایه دینى،هم اخلاقى ،هم اجتماعى هم حماسى وهم اعتراضى داشته و البته به شخص یا گروه خاصى هم اشاره نداشته است.
البته اگر نقدى در بعضى از ابیات آن آورده شده است،بسیار منصفانه و مؤدبانه و دلسوزانه بود و در هیچ بیتى از آن ،هیچگونه توهینى به دولت محترم و مسئولین مشاهده نشده است.
از لحاظ فنى و ادبى هم کاملا قابل دفاع است.
البته باید در نظر داشت بوطیقاى شعر هیئت با شعر ارائه شده در انجمن هاى ادبى اندکى متفاوت است و این بدان معنى نیست که شعر مذکور فاقد آرایه هاى شعرى مى باشد بلکه به اقتضاى جمعیت و زمان و محل برگزارى نماز و …ایجاب مى نماید اینچنین باشد.
مداح محترم را نیز به خوبى مى شناسم،هیچگونه انگیزه شخصى و مغرضانه و…نداشته و در صدد حمایت محض از ولایت و همچنین نزدیک کردن دل ها به رهبرى و آرمان هاى ایشان مى باشد.
میثم مطیعى صداى محرومان و مستضعفان و رنج کشیدگان در روز عیدسعید فطر بود و از این تریبون جهت بازگو کردن درد ها و رنج هاى مردم به خوبى و بدون هرگونه توهینى بهره برد و اینجاست که رهبر معظم انقلاب به خوبى اشاره کرده اند:مطیعى از رویش ها و برکات انقلاب است.
این هجمه هاى گسترده علیه مداح دلسوز و انقلابى و همچنین شاعران متعهد و انقلابى به هیچ عنوان به صلاح کشور نیست بلکه کسانى که چنین توهین هاى سخیفى را به راه انداخته اند خواسته یا ناخواسته جریان مقدس شعر انقلاب را نشانه رفته اند تا دیگربار کسى جرأت سرودن و خواندن اشعار به روز و انقلابى را نداشته باشد.
حال آنکه رهبر ادیب انقلاب همواره نسبت به سرودن اشعار متعهد ، دغدغه مند، موضع مند ،انقلابى و به روز و همچنین حمایت همه جانبه از مظلومان و محرومان عالم تاکید داشته
و دارند از جمله قضایاى برجام،بدعهدى آمریکا،جنایات ظالمان در یمن و بحرین و فلسطین و کشمیر و …،جنایات آل سعود و …
که اینها مى بایستى با زبان شعر بازگو شوند.
از برکات شعر عید فطر از منظر دیگر موضع مند بودن و زنده بودن آن است و تشویق و تکبیر حاضران حاکى از آن است که هنوز شعر در بین مردم از جایگاه ویژه اى برخوردار است و اینجاست که رهبرى معظم فرموده اند گاهى یک بیت شعر کار ساعت ها بحث مستدل را مى نماید و تاثیرگذارى آن بیشتر است و این اهمیت شعر را مى رساند.
چه خوب است مسئولین محترم و جناح هاى مختلف به جاى ناراحتى و عصبانیت و فرافکنى ،این نقدهاى دلسوزانه را که توسط سربازان جبهه فرهنگى انقلاب در قالب شعر ارزشى بازگو شده است را به فال نیک گرفته و با تلاش و همت مضاعف و روحیه جهادى ،ان شاءالله در رفع مشکلات و معضلات موجود کشور ،اقدام و عمل نمایند و امید است توفیق الهى یار و مددکارشان باشد.

در پایان به برخى از نمونه هاى برکات نقد از منظر رهبرى انقلاب اشاره مى نمایم:

_انتقاد در جامعه چیز خوبى است ،زیرا انتقاد موجب مى شود انتقاد شونده بتواند نقاط قوت و ضعف خود را بفهمد و این به پیشرفت کار کمک مى نماید.(٨١/٤/٥)
_از انتقاد نه بترسید و نه خشمگین و ناامید شوید،اینطور نباشد که اگر روزنامه یا شخصى به بخشى از بخش هاى دولت یا به کارى که دولت پدید مى آورد ،انتقاد مى کند ،مسئولان آن بخش یا مسئولان دولتى سراسیمه شوند.(٨١/٦/٤)

_انتقاد به معناى تضعیف نیست اگر دلسوزانه و منصفانه باشد کمک هم مى نماید.(٨١/٦/٤)
_براى شنیدن نقد،سینه گشاده و روى باز و گوش شنوا داشته باشید،هیچ ضررى نمى کنید از اینکه از شما انتقاد کنند.(٨٨/٦/١٨)
_از انتقاد اصلا عصبانى نشوید و از آن استقبال نمایید(٨٦/٦/٤)

و من الله التوفیق

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × دو =