جام امام رضا (ع)؛ از برگزاری خوب تا نتایج ضعیف
رکوردهای ثبت شده در مسابقات بین المللی دوومیدانی جام امام رضا (ع) امیدها را برای افزایش سهمیهها در این رشته کمرنگ کرده است.
به گزارش عصرقائم، نخستین دوره مسابقات بین المللی دوومیدانی جام امام رضا (ع) با تلاشهای مسئولان فدراسیون دوومیدانی، شهرداری مشهد و آستان قدس رضوی در شرایطی که کرونا تمام دنیا را فرا گرفته و رقابتهای دوومیدانی کمتر شده است، در مشهد و ورزشگاه مدرن امام رضا برگزار شد تا ورزشکاران برای نخستین بار طعم یک رویداد بین المللی را در یک ورزشگاه مدرن در ایران بچشند.
آنطور که از اظهار نظرهای ورزشکاران و مربیان مختلف برداشت میشود، شرایط برگزاری مسابقات خوب بوده و همه به این نتیجه رسیدهاند که از این دست رقابتها میتواند در کشورمان بیشتر برگزار شود و حتی ورزشکاران مطرح جهان به ایران آورده شود. آنطور که ثابت شده گرفتن میزبانی برای هر رشتهای قطعا باعث پیشرفت آن رشته میشود و میتواند توجهات به آن رشته را بیشتر از گذشته کند.
* میزبانی خوب با نتایج ضعیف
از میزبانی و برگزاری خوب رقابتها که عبور کنیم، کیفیت مسابقات و رکوردهایی که به ثبت رسید هم میتواند ملاک ارزیابی باشد. هرچند این مسابقات به عنوان آغاز فصل دوومیدانی هم محسوب میشود، اما انتظار میرفت حالا که مسابقهای در ایران برگزار شده، ورزشکاران هم رکوردهای بهتری از از خود به جای بگذارند، اما در عمل اینگونه نبود. از حسن تفتیان دونده المپیکی گرفته تا ورزشکارانی که با مربیان خارجی تمرین میکنند و اردوهای خارجی داشتهاند، همگی رکوردهای پایینی را به ثبت رساندند. تفتیان که دزدیدن کفشهای خود را برای ناکامی بهانه کرد و ورزشکاران دیگر هم علتهای مختلفی را مطرح کردند.
* ناامیدی در افزایش سهمیهها
در آستانه ۳ ماه تا آغاز المپیک توکیو دو سهمیه توسط احسان حدادی و حسن تفتیان در پرتاب دیسک و دوی ۱۰۰ متر کسب شده و فدراسیون دوومیدانی از زمان آمدن هاشم صیامی اردوهای نسبتا خوبی را برای ورزشکارانی که شانس کسب سهمیه دارند فراهم و حتی برای آنهایی که تاکنون خودش را ثابت نکردهاند، مربی خارجی گرفته است، اما آنطور که از شواهد و رکوردها پیداست این هزینهها و سرمایه گذاریها برای رسیدن به سهمیه امیدوار کننده نبوده است.
هرچند شاید عنوان شود که آغاز فصل بوده و ورزشکاران به تازگی از تمرینات بدنسازی خارج شدهاند، اما حداقل باید یک چشمه از خود نشان میدادند تا امید به آینده وجود داشته باشد. در پرتاب دیسک ورزشکاری که بهترین ررکوردش در دوران اوجش ،۵۷، ۵۸ بوده، حالا چطور میخواهد طی دو ماه به ۶۶ متر برسد؟ در مواد دیگر دوها، پرتابها و پرشها نیز همین شرایط وجود دارد.
به گزارش فارس، موفقیت و سهمیه یک شبه کسب نمیشود و اگر ورزشکاران فاصله زیادی با رکوردهای ورودی المپیک دارند به عوامل مختلف بستگی دارد. متاسفانه فدراسیون دوومیدانی در ۴، ۵ ساله گذشته شرایط خوبی را سپری نکرده و با حواشی و مشکلات زیادی روبرو بوده که دود آن تنها به چشم ورزشکاران و مربیان رفته و نمیتوان انتظار داشت که پسرفت در این ۵ سال به زودی جبران شود.
برچسب ها :بین الملل، دوومیدانی، ورزشکار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0