فایده بی نظیر گوجه فرنگی
مطالعات جدید نشان میدهد لیکوپن موجود در گوجه فرنگی میتواند احتمال ابتلا به سکته مغزی را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
به گزارش عصرقائم، یک مطالعه علمی ثابت کرده است که مصرف مستمر گوجه فرنگی ۵۹٪ خطر سکته مغزی را کاهش میدهد.
این مطالعه علمی که در ژورنال “نیورولوژی” انگلیس منتشر شده است، توانایی گوجه فرنگی را در کاهش خطر سکته مغزی تا ۵۹ ٪ در صورت مصرف مستمر ثابت کرده است.
این مطالعه تأکید میکند در افرادی که بالاترین میزان “لیکوپن” در خون را دارند، مادهای که توسط “رنگ قرمز موجود در گوجه فرنگی” تأمین میشود، خطر سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون در ۱۲ سال آینده به طور قابل توجهی کمتر خواهد بود.
این مطالعه بر نقش لیکوپن در معالجه بیماریهای قلبی عروقی تأکید کرده و نشان میدهد که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است.
در این مطالعه گفته شده است که پخت گوجه فرنگی با استفاده از روغن باعث افزایش جذب لیکوپن در بدن میشود، بنابراین سوپ و باساتا گزینههای خوبی هستند.
برچسب ها :گوجه فرنگی، لیکوپن،آنتی اکسیدان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0