کد خبر : 268993
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 27 می 2021 - 14:35
-

لزوم اولویت‌بندی برای حل مشکلات تعاونی‌های مازندران

لزوم اولویت‌بندی برای حل مشکلات تعاونی‌های مازندران

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خواستار شناسایی و اولویت بندی تعاونی‌های مشکل دار در استان شد و گفت: رفع مشکلات تعاونی‌ها باید به صورت گام به گام انجام شود البته در ابتدا باید از ایجاد مشکل پیشگیری شود.

به گزارش عصرقائم، کامران اصغری در جلسه شورای اداری تخصصی بخش تعاون اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران اظهار داشت: جلسات شورای اداری تخصصی هر معاونت با هدف پیگیری ویژه امور مرتبط و شنیدن صدای همه کارشناسان در سطح استان در طول سال برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه برای توسعه بخش تعاون در استان نباید از هیچ کوششی دریغ کرد، افزود: باید اتاق فکرهایی برای این مهم در استان تشکیل شود و از ایده ها نو در سطوح کارشناسی استفاده کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اعلام اینکه توسعه بخش تعاون باید در اولویت قرار گیرد، تصریح کرد: باید طوری کار کنیم که علاوه بر اجرای شاخص های ابلاغی از سوی وزارت متبوع، برنامه های نو و جدیدی در استان ارائه کنیم.

این مسئول رویکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان را تشکیل تعاونی‌های کیفی و آینده نگر با اولویت اشتغالزایی عنوان کرد و ادامه داد: از نظر تعداد تعاونی ها دومین استان در سطح کشور هستیم.

اصغری این نکته را نیز متذکر شد که هدف تشکیل تعاونی‌ها باید جمع آوری سرمایه های خرد و همچنین تشریک مساعی گروهی باشد و نباید هدف تنها دریافت تسهیلات باشد.

وی با اشاره به اینکه در هنگام تشکیل تعاونی ها باید از ظرفیت مراکز مشاوره کارآفرینی استفاده شود تا راه درستی پیش روز متقاضیان قرار گیرد خاطرنشان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باید به سمت تشکیل تعاونی پیش بروند تا در بین جوانان ترویج شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خواستار شناسایی و اولویت بندی تعاونی‌های مشکل دار در استان شد و گفت: رفع مشکلات تعاونی‌ها باید به صورت گام به گام انجام شود البته در ابتدا باید از ایجاد مشکل پیشگیری شود.

اصغری خبر خوشی هم برای تعاونی های استان داشت و گفت: اعتبار بسیار خوبی از سفر معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان تخصیص داده شده است که بزودی با تعاملی که بین اداره کل و بانک توسعه تعاون برقرار است پرداخت می‌شود.

*راه اندازی کمیته استانی رفع موانع تولید در حوزه تعاونی‌ها

معاون امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تاکید بر نظارت بر امور اجرایی و اسناد مالی و حسابرسی تعاونی ها و رفع موانع و مشکلات مالی آنان، گفت: کمیته استانی رفع موانع تولید و پشتیبانی و مانع زدایی حوزه تولید تعاونی ها راه اندازی شده است.

علی باقری از پیگیری و توجه جدی به برگزاری کمیته های مربوط به رسیدگی به مشکلات تعاونی های مشکل دار و غیر فعال و راکد و تعیین تکلیف آنها خبر داد و افزود: هدفمان تشکیل تعاونی‌های کیفی هدفمند و جدید با اشتغالزایی مناسب است.

وی با تاکید بر برگزاری کلاس های آموزشی برای تعاونی ها و اتحادیه ها، بیان کرد: تمامی تعاونی ها و اتحادیه ها جهت ثبت اطلاعات در سامانه جامع هوشمند تعاون و استفاده از امتیازات هدایت می‌شوند.

*رعایت برابری سهام در بدو تاسیس تعاونی‌ها

رئیس اداره تشکیل تعاونی‌های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در تاسیس طرح تعاونی ها ۱۰ درصد سرمایه‌گذاری اولیه باید رعایت شود، تصریح کرد: تغییر مجوز تعاونی ها از شخصیت حقیقی به حقوقی انجام می شود.

مصطفی رضائیان بر رعایت برابری سهام در بدو تاسیس تعاونی ها تاکید کرد و گفت: یک نسخه از آگهی تاسیس تعاونی هایی که در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون ثبت شده اند به اداره کل به صورت ماهیانه ارسال می شود.

*لزوم راه اندازی کارگروه تعاون در همه شهرستان‌ها

رئیس اداره آموزش، تحقیقات و ترویج تعاونی‌های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه خواستار توجه به امر آموزش شد و بر لزوم شرکت حداکثری کارشناسان تعاون و همه تعاونگران در دوره های آموزشی که از سوی وزارت متبوع تحت عنوان یکشنبه ها و چهارشنبه های آموزشی برگزار می‌شود، تاکید کرد.

احمد پویش ادامه داد: بروزرسانی اطلاعات تعاونی‌ها در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون تا ۱۸ خرداد بعنوان پیش نیاز برخورداری از هر گونه تسهیلات و همچنین ثبت نام تعاونی های برتر که از ۱۹ خرداد آغاز می شود به مدت یکماه ادامه دارد.

وی بر لزوم راه اندازی و فعال کردن کارگروه تعاون در همه شهرستانها و برگزاری جلسات این کارگروه تاکید کرد و افزود: موضوعات مهم تعاونگران که قابلیت پژوهشی دارند در جلسات اتاق فکر مطرح و بعنوان طرح پژوهشی در دستور کار قرار می‌گیرد.

*شناسایی ظرفیت‌ صادرات تعاونی‌ها

رئیس اداره توسعه تعاونی‌های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه اظهار کرد: تعامل و هماهنگی با بانک توسعه تعاون به منظور هدایت تعاونی ها به این بانک و ایجاد معدل حساب جهت تسهیلگری در بهره‌مندی از منابع این بانک  صورت می گیرد.

خانم آتوسا وفادار مهمترین انتظارات اداره توسعه از تمام شهرستانها را بازدید مشترک از طرح های برخوردار از تسهیلات و بررسی موانع اعتباری تعاونی های مشمول تسهیلات در مراحل تکمیل پرونده، ارائه تضمین‌ها، تقسیط بدهی و استفاده از مشوق های بانک مرکزی و انعکاس موانع و مشکلات جهت طرح در کمیته استانی رفع موانع اعتباری تعاونی ها در بانک توسعه به اداره کل اعلام کرد.

وی از شناسایی ظرفیت های صادراتی تعاونی ها در استان خبر داد و بیان کرد: تلاش زیادی در تحقق برنامه ابلاغی سال جاری در آیتم های اداره توسعه و نظارت بر مستندسازی و درج صحیح اطلاعات در سامانه متناسب با مستندات موجود در حال انجام است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 − هجده =