وی افزود: سبزیجات آبیاری شده با آب فاضلابهای شهری آلودگیهای میکروبی و شیمیایی را جذب خود نموده و بیماریهای مختلف را به بدن انسان منتقل میکند.
رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: آب فاضلابها حامل انواع میکروبها به مواد شیمایی فلزی مانند سرب، جیوه و … است که سلامت انسان را تهدید میکند بنابر این احتمال ابتلا به بیماریهای وبا، میکروبی و عفونی و… وجود دارد.
وی عنوان کرد: ضد عفونی کردن سبزیجات آلوده با مواد ضدعفونی کننده تا حدی میکروبهای موجود را از بین میبرد، اما تأثیری در کاهش میزان مواد شیمیایی فلزی درسبزیجات ندارد چرا که سرب جذب بافتهای گیاه شده و آن را به طور کلی آلوده میکند.
عزیزی در ادامه اذعان داشت: تشخیص سبزیجات آلوده از طریق علائم ظاهری سبزیجات امکان پذیر نیست وتأثیری در انتخاب سبزی مناسب و سالم ندارد بنابر این به مردم هشدار داده میشود سبزیجات مطمئن را خریداری و قبل از مصرف ضد عفونی کنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0