۲ عدد فلفل دلمهای قرمز بزرگ
۵۶۸ گرم سیب زمینی که به مکعبهای ۲ سانتی برش خورده باشند.
۴ تخم مرغ بزرگ
یک سوم فنجان پیازچهی خرد شده
یک چهارم فنجان سس مایونزِ کانولا
یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
۳ قاشق غذا خوری ماست یونانی یا چکیده دو درصد چرب
دو قاشق غذا خوری شوید خرد شده و تازه
دو قاشق چای خوری سس خردل
یک هشتم قاشق چای خوری نمک
روش پخت:
فر را گرم کنید و سینی پخت را که روی آن فویل کشیده اید، در قسمت بالایی قرار دهید. فلفلها را به دو نیم تقسیم کنید، دانهها و محتویاتشان را خالی کنید. فلفلها را از سمتی که بریده شده اند روی سینی قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پخته شوند داخل فر قرار دهید. فلفلها را در همان سینی با فویل بپوشانید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بمانند. فلفلها را بیرون بیاورید، پوستشان را جدا کنید. آنها را خرد کنید و در یک کاسه متوسط قرار دهید.
سیب زمینیها را داخل یک قابلمه متوسط قرار دهید. داخل قابلمه به اندازه ۸ سانت آب بریزید و آن را به جوش بیاورید. شعله را تا متوسط پایین بیاورید و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که نیمه پخته شوند، آنها را روی شعله نگه دارید. تخم مرغهای کامل را اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینیها نرم شوند، به پختن ادامه دهید. سیب زمینیها را خشک کنید و تخم مرغها را درون آب یخ بگذارید. اجازه دهید تخم مرغها ۱۰ دقیقه بمانند.
پیازچهها و باقی مواد را به فلفل دلمهای اضافه کنید، آنها را به هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. تخم مرغهای پخته شده را پوست بکنید و تکه تکه شان کنید. سیب زمینیها را به میکس فلفلها اضافه کنید، بهم بزنید تا به مواد آغشته شوند. تخم مرغها را میکس سیب زمینی اضافه کنید، به آرامی بهمشان بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. هر وعده حدود یک فنجان است.
اطلاعاتی که در ادامه میآید مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: ۲۴۴
چربی در یک وعده: ۹ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۱. ۷ گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: ۴. ۲ گرم
چربی دارای حلقههای غیر اشباع در یک وعده: ۲. ۴ گرم
پروتئین در یک وعده: ۱۰ گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۳۰ گرم
فیبر در یک وعده: ۶ گرم
کلسترول در یک وعده: ۱۸۷ میلی گرم
آهن در یک وعده: ۲ میلی گرم
سدیم در یک وعده: ۳۲۴ میلی گرم
کلسیم در یک وعده: ۵۳ میلی گرم
قند در یک وعده: ۶ گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0