۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک فنجان پیاز خرد شده
یک فنجان هویج خرد شده
۴ حبه سیر خرد شده
یک فنجان نخود پخته یا کنسرو شده (بدون آب و نمک)
سه چهار فنجان آب
یک قاشق چای خوری نمک
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
۴ فنجان پنه سبوس دار (ماکارونی هایی که در تصویر بالا میبینید) پخته شده
یک چهارم فنجان جعفری تازه
یک چهارم فنجان ریحان تازه
روش پخت:
روغن زیتون را در ماهی تابه و روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیاز، هویج و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۸ دقیقه بپزید.
میکس پیاز، نخود، آب، نمک و فلفل را در مخلوط کن قرار دهید، سپس آنقدر مخلوط کنید تا خوب نرم شوند.
سپس سس بدست آمده را روی پنههایی که تازه پخته شدهاند و هنوز داغ هستند بریزید و روی سس جعفری و ریحان بریزید.
غذا را بلافاصله سرو کنید.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۴ وعده است. یک وعده از این غذا شامل یک فنجان میباشد.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا میباشد.
کالری: ۳۹۳
چربی در یک وعده: ۱۲. ۳ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۱. ۷ گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: ۷. ۶ گرم
چربی دارای حلقههای غیر اشباع در یک وعده: ۱. ۷ گرم
پروتئین در یک وعده: ۱۲ گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۶۱ گرم
فیبر در یک وعده: ۱۰ گرم
کلسترول در یک وعده: ۰. ۰ میلی گرم
آهن در یک وعده: ۳ میلی گرم
سدیم در یک وعده: ۵۳۲ میلی گرم
کلسیم در یک وعده: ۶۲ میلی گرم
قند در یک وعده: ۴ میلی گرم
قند اضافه شده در یک وعده: ۰ میلی گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0