کاهش ۲۰ درصدی تولید گیلاس و آلبالو در چهارمحال و بختیاری
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: دو عامل سرمازدگی و خشکسالی منجر به کاهش تولید نزدیک به ۲۰ درصدی محصولات باغی از جمله گیلاس، آلبالو و زردآلو در استان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته شده است.
به گزارش عصرقائم، ابراهیم شیرانی در گفتوگو، با اشاره به اینکه سطح زیرکشت آلبالو، گیلاس و زردآلو و میزان تولید سالانه این سه محصول در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: سطح زیرکشت گیلاس استان حدود ۷۲۵ هکتار است که از این میزان ۲۸۰ هکتار بارور و مابقی به صورت نهال است، پیشبینی میشود امسال حدود ۱۵۰۰ تن گیلاس از این سطح برداشت انجام شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: عمده ارقام کشت شده گیلاس در استان رقم قاهری، تکدانه مشهد و زرد دانشکده است.
وی ادامه داد: مساحت زیر کشت آلبالو در چهارمحال و بختیاری نیز ۱۹۵ هکتار بوده که از این میزان ۱۵۰ هکتار بارور و مابقی نهال است، پیشبینی میشود که از این سطح حدود ۸۰۰ تن آلبالو برداشت شود.
شیرانی عنوان کرد: ارقام عمده آلبالو کشت شده در سطح چهارمحال و بختیاری رقم گیسی، سیلانی و رقم بوترمو است، همچنین رقم آلبالو ترش محلی نیز در استان وجود دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در استان ۶۸۰ هکتار نیز زیر کشت زردآلو رفته که از میزان ۶۰۱ هکتار بارور و مابقی به صورت نهال است، همچنین حدود ۳۰۰۰ تن تولید زردآلو در استان پیشبینی میشود و رقمهای عمده مورد کشت نیز ملایری، تخمگردی و خیاری هستند.
وی یادآور شد: حدود ۴۰ درصد از تولید محصول گیلاس، زردآلو و آلبالو برای مصرف در چهارمحال و بختیاری باقی میماند و مابقی به استانهای همجوار مانند اصفهان فرستاده میشود، همچنین زردآلو به صورت خشک و برگ زردآلو و لواشک نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
شیرانی خاطرنشان کرد: دو عامل سرمازدگی و خشکسالی منجر به کاهش حدود ۲۰ درصدی تولید گیلاس، آلبالو و زردآلو در چهارمحال و بختیاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است.
برچسب ها :جهاد کشاورزی، گیلاس، آلبالو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0