خوراکیهایی که مصرف آنها با گیلاس خطرناک است
پزشکان توصیه میکنند همراه گیلاس از غذاهای ترش و اسیدی استفاده نکنید.
به گزارش عصرقائم، تاتیانا بوچارووا متخصص غدد خوراکیهایی را برشمرد که خوردن آنها همراه با گیلاس ممنوع بوده و مشکل آفرین میشوند.
بوچارووا گفت: افراد بزرگسال سالم که از بیماریهایی مانند ورم معده حاد یا دیابت رنج نمیبرند میتوانند روزانه تا سقف ۲۰۰ گرم گیلاس مصرف کنند.
به گفته این پزشک اگر فردی مبتلا به ورم معده است، اما دوست دارد چند گیلاس بخورد، نباید آن را همراه خوراکیهای ترش و شبه اسیدی مانند توت، انگور، هلو، سیب و مرکبات مصرف کند. به گفته بوچاروا، ترکیب گیلاس و حبوبات نیزمضر است و به سلامت عمومی فرد آسیب میزند. علاوه بر این، خوردن گیلاس به عنوان دسر پس از سوپ با لوبیا یا فرنی عدس نامطلوب است. ترکیب این غذاها احتمال بروز مشکلات رودهای را افزایش میدهد.
برچسب ها :گیلاس، اسید، معده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0