بازگشت معترضان لبنانی به خیابانها و مداخله ارتش
معترضان لبنانی بار دیگر، امروز شنبه مسیرهای اصلی در بیروت و چند شهر دیگر در شمال و جنوب این کشور را در پی کاهش قابل توجه نرخ لیره مقابل دلار بستند.
به گزارش عصرقائم، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، بیروت شاهد بستن چندین مسیر توسط معترضان به خصوص در شهرک ورزشی و میدان الشهدا در مرکز پایتخت و میدان الجندولین به سمت سفارت کویت بود.
شاهدان عینی گفتند، معترضان مسیر جاموس در ضاحیه جنوبی بیروت را با لاستیکهای شعلهور در محکومیت افزایش نرخ ارز کشورشان مقابل دلار بستند.
براساس گزارش اسکای نیوز، قبل از مداخله ارتش برای گشودن مسیرها، معترضان مسیرهای خارجی که مناطق و استانها را به هم متصل میکنند، مسدود کردند.
محلهای تجاری شاهد حضور گسترده مردم برای خرید مواد غذایی جهت انبار کردن و ذخیره سازی بودند، در حالیکه برخی مغازههای دیگر به منظور کاهش میزان خسارات در سایه کاهش مستمر نرخ لیره لبنان تعطیل کردند.
ارز داخلی امروز شنبه بالاترین کاهش در تعاملات بازار موازی را ثبت کرد به طوریکه نرخ یک دلار ۱۷ هزار و ۵۰۰ لیره در مقابل ۱۵۰۷ لیره به صورت رسمی بود.
کاهش بیشتر نرخ لیره در سایه ادامه بحران اقتصادی است که این کشور از یک سال و نیم پیش با آن دست به گریبان است و در حالیکه تشکیل دولت لبنان نیز به دلیل اختلافات سیاسی معطل مانده است.
در البقاع غربی به همین دلیل معترضان چندین خیابان و مسیر را در شتورا در تقاطع المرج، سعدنایل، تعلبایا و جدیتا العالی بستند.
معترضان شعارهایی در محکومیت کاهش نرخ لیره در سایه معیشتی دشوار این کشور سردادند.
در جنوب نیز معترضان اتوبانی در تقاطع برجا در دو سمت و اتوبان صیدا صور محله انصاریه را در محکومیت نابسامانی وضعیت معیشتی و کاهش نرخ ارز و افزایش قیمت کالاهای مصری بستند.
در صیدا در جنوب نیز درگیریهایی بین ارتش و معترضان در میدان الشهدا رخ داد زیرا نیروهای امنیتی درصدد باز کردن مسیر برآمده بودند.
انتهای پیام
وأسفر الإشکال عن إصابة ۵ متظاهرین، مع توقیف الجیش ۳ محتجین، دون معرفة طبیعة الإصابات علی الفور، بحسب الشهود.
ومطلع حزیران/ یونیو الجاری، صنّف البنک الدولی الأزمة فی لبنان ضمن أصعب ثلاث أزمات سجلت فی التاریخ منذ أواسط القرن التاسع عشر.
ومنذ أواخر ۲۰۱۹، یعانی اللبنانیون أزمة اقتصادیة طاحنة غیر مسبوقة أدت إلی انهیار قیاسی فی قیمة العملة المحلیة مقابل الدولار، فضلا عن شح فی الوقود والأدویة، وانهیار قدرتهم الشرائیة.
برچسب ها :لبنان، دلار،لیره
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0