مادرانی که در طول بارداری خود بیشتر از میوهها استفاده کرده بودند، فرزندشان در سال اول زندگی دارای ضریب هوشی و رشد شناختی بیشتری بودند. در این تحقیق میزان و میانگین هوشی کودک ۱۰۰ برآورد شده که دو سوم افراد دارای ضریب هوشی یا IQ ۱۵ الی ۸۵ میباشند. بر همین اساس مادرانی که در طول بارداری شش یا هفت وعده میوه و یا آبمیوه میل میکردند کودک آنها دارای امتیاز بالاتر بود.
یکی از اساتید دانشگاه میگوید میوه و آبمیوه تازه سابقه طولانی در یادگیری و تقویت حافظه دارد و کمبود آن ممکن است باعث عقب افتادگی ذهنی و اوتیسم گردد.
هر چند پزشکان معتقدند که مادرانی که دارای دیابت بارداری هستند باید با پزشک خود مشورت کنند تا میزان مفید در خوردن میوه را رعایت نمایند. آنها در ادامه میگویند، باید برنامهای منظم و سازماندهی شده برای مادران تهیه شود که بتوانند فرزندانی با رشد شناختی و IQ بالاتر بدنیا آورند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0