این متخصص طب سنتی با اشاره به لزوم مصرف برخی میوهها در فصل تابستان اظهارکرد: برخی میوهها از قبیل: گلابی، خیار، انگور، طالبی و هندوانه سبب خنک ماندن بدن در فصل گرما هستند.
شهسواری ادامه داد: این میوهها سرشار از آنتی اکسیدانهای ضروری هستند و علاوه بر آن، بخش قابل توجهی از آنها را آب تشکیل داده و مصرف آنها سبب میشود بدن در مواجهه با گرما، آب کافی داشته باشد.
وی با اشاره به فواید زیاد لیمو ترش خاطرنشان کرد: مصرف لیمو ترش در فصل تابستان توصیه میشود. افراد میتوانند لیمو ترش را با آب و کمی شکر مخلوط کرده و مصرف کنند.
این متخصص طب سنتی تاکید کرد: خوردن شربت آب لیمو به همراه نعنا به کم کردن دمای بدن در هنگام اوج گرفتن گرما کمک میکند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0