یکی از علل آب مروارید را به کمبود ویتامین C و کاروتنوئیدها نسبت میدهند. مصرف سبزی و میوه تازه به ویژه مرکبات در تأخیر بروز این بیماری میتواند مؤثر باشد. مصرف پنج واحد سبزی، از جمله اسفناج، کلم بروکلی، فلفلقرمز و نارنجی روزانه و یک بار در هفته ماهی چرب و همچنین مصرف پنج واحد میوه در روز توصیه میشود.
علاوه بر عوامل تغذیهای، سیگار باعث آب مروارید و خرابی بافتها میگردد. بهتر است افراد وسط روز از تابش نور خورشید در امان باشند. رژیم کم نمک از پیشرفت آب مروارید جلوگیری میکند. خرابی شبکیه در اثر دیابت و تصلب شرائین، آتروفی عصب بینایی و آب سیاه حاد و مزمن، از عوامل خرابی دید در سالمندان میباشند.
به طور کلی برای سلامت بافتهای چشم، قرنیه، شبکیه و اعصاب چشم، دریافت ویتامینهای A ,C ,۱B ,B۲ ,B۳ ,B6 ,B۱۲ و عنصر روی لازم است. دریافت زیاد اسید لینولئیک (روغنهای مایع)، اسیدهای چرب اشباع و ترانس، بیماریهای چشمی را افزایش و مصرف ماهی و اسیدهای چرب امگا ۳ خطر را کاهش میدهد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0