لزوم توسعه کلینیکهای سرپایی و بستری موقت استانها
وزیر بهداشت در نامه ای به روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور دستوراتی را برای مقابله با کرونا در پیک پنجم و در جهت تشدید اجرای طرح شهید سلیمانی صادر کرد.
به گزارش عصرقائم، در متن نامه دکتر سعید نمکی خطاب به روسای دانشگاه های علوم پزشکی آمده است: «پیرو جلسه ویدئو کنفرانس با فرماندهان محترم بسیج و سپاه سراسر کشور و تشدید طرح شهید سلیمانی لازم است موارد زیر مورد توجه قرار گیرد:
۱- بزرگترین عامل در ایجاد موج جدید کم توجهی به پروتکل ها و عادی انگاری اوضاع در سراسر کشور بود. اینجانب در مکاتبات مکرر این موضوع را گوشزد نمودم و از روسای محترم دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی خواستم که به طور مستمر هفتگی و روزانه موارد را منعکس نمایند. هرگونه چشم پوشی و عدم ایستادگی در مقابل شکستن پروتکل ها بی تردید بر وخامت اوضاع خواهد افزود. لذا با استفاده از ظرفیت همکاران بسیج نظارت بر اجرای شیوه نامه ها اولین رسالت همکارانمان در سراسر کشوراست.
۲- مراکز سرپایی و بستری موقت توانست در موج چهارم و همچنین موج جدید به میزان قابل توجهی از وخامت حال بیماران و نیاز به تخت بکاهد لذا توسعه این مراکز با استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح، شهرداری ها و دیگر دستگاه هایی که امکاناتی در دسترس دارند از ضروری ترین امور در مدیریت بیماریست. ضروریست تا پایان وقت اداری شنبه ۲۳ مردادماه سال جاری تعداد کلینیک های سرپایی و بستری موقت استان و برنامه توسعه آنها اعلام شود.
ضمناً بطور واضح اعلام فرمائید که در آن دانشگاه / دانشکده تزریق بهموقع داروی ضد ویروس تزریقی تا چه میزان بر کاهش بار بیماران بستری تأثیر گذاشته است.
۳- افزایش تست ها و قرنطینه اجباری از روز نخست در مکاتبات متعدد ذکر شده و در فاز جدید نیز با کمک همکاران بسیجی ادامه یابد. تدارک تست کماکان از طریق هیئت امنای صرفه جویی ارزی انجام خواهد گرفت.
۴- در صورت نیاز به اکسیژن بیشتر سریعاً اعلام گردد. معاون محترم درمان و هیات امنای صرفه جویی ارزی جهت تأمین اکسیژن و بقیه مایحتاج به شکل قرارگاهی شبانه روز آماده دریافت نیازها می باشد.
۵- معاونین محترم درمان و غذا و دارو در سراسر کشور مکلف به نظارت بر مصرف داروهای ضد ویروس و گران قیمت دیگر از قبیل آنتی بادی های منوکلونال تجویز شده، صرفاً در مراکز بیمارستانی هستند. مصرف بی رویه و غیر کنترل شده علاوه بر تحمیل هزینه میتواند عوارض متعدد دیگری داشته باشد که حائز اهمیت است.
۶- شتاب تزریق واکسن با همت عزیزان رو به افزایش است، لذا باتوجه به سرعت تأمین واکسن، کلیه استان ها میتوانند علاوه بر استمرار واکسیناسیون گروه های هدف قبلی، با کاهش سه سال سن واکسیناسیون و همچنین مشاغل پرخطر تعیین شده نسبت به ثبت نام و شروع واکسیناسیون آنها اقدام نمایند. اضافه شدن گروه های جدید باید با افزایش مراکز تجمیعی و استفاده از ظرفیت گروه های واکسیناتور و همراهی عزیزان بسیج، هلال احمر، دانشجویان رشته های علوم پزشکی، نیروهای مسلح، شهرداری ها، سازمان های مردم نهاد و ظرفیت های موجود در سازمان های صنفی، شغلی و اجتماعی توأم باشد تا موجب تراکم جمعیت در مراکز نشود.
توفیق عزیزان را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.»
برچسب ها :وزیر بهداشت، علوم پزشکی،کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0