مواد مورد نیاز:
ذرت
فویل
کره
نمک
فلفل
مواد روی ذرت به دلخواه: آب لیمو، پنیر پارمزان، سس مایونز و…
مرحله اول
ابتدا فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
فویل ها را در اندازه های مورد نیاز برش دهید.
مرحله دوم
ابتدا به همه بلالها نمک و فلفل بزنید و روی هر کدام کمی کره قرار دهید.
مرحله سوم
فویل را دور بلال بپیچید و سر و ته آن را محکم ببندید. سپس آن ها را داخل سینی فر گذاشته و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله بلالها را از فر بیرون بیاورید و با دقت فویلها را باز کنید. هنگام باز کردن فویل مراقب باشید بخار داخل آن دست تان را نسوزاند.
در نهایت روی آنها آب لیمو، سس یا پنیر بزنید و میل کنید. البته بدون اضافه کردن این مواد هم خوشمزه است چون کره و نمک و فلفل به اندازه کافی به آن ها طعم داده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0