کد خبر : 281277
تاریخ انتشار : دوشنبه 20 سپتامبر 2021 - 15:05
-

استفاده از پلتفرم‌های غیربومی در مدارس دولتی رایگان است

استفاده از پلتفرم‌های غیربومی در مدارس دولتی رایگان است

رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴۷ میلیارد پیام در سال گذشته در شبکه شاد مبادله شده که اگر به تعداد دانش آموزان و معلمان تقسیم کنیم می‌توان گفت تقریبا هر شخص ۴۰۰۰ پیام ارسال کرده است گفت: همچنین تا کنون ۱۶ میلیارد فایل مبادله شده است.

به گزارش عصرقائم، علی باقرزاده در نشستی پیرامون قابلیت ها، چالش ها و مسائل شبکه آموزشی شاد با بیان اینکه اسفند ۹۸ را همه به خاطر داریم، ابتدا تصور می‌کردیم مدارس تا پایان اسفند تعطیل است، هرچه پیش رفتیم تعطیلی ها استمرار پیدا کرد و به این ترتیب آموزش ها کاملا غیرحضوری شدند گفت: هیچ کدام از کشورها آمادگی لازم را برای مقابله با این پدیده نداشتند و ۱.۷ میلیارد دانش آموز در سراسر جهان از رفتن به مدرسه منع شدند.

وی افزود: مباحث مختلفی پیرامون مواجهه با کرونا مطرح شد، شعار ما این بود که حتی مدرسه هم تعطیل شود آموزش نباید تعطیل شود. ابتدا مدرسه تلویزیونی آغاز به کار کرد که با وجود فراگیری، بازخوردهایی که دریافت کردیم نشان داد دانش آموزان نیازمند تعامل با معلم خود هستند که در نهایت منجر به شکل‌گیری شبکه شاد شد.

اینترنت شاد رایگان است

رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه البته پیش از شکل گیری شاد به شکل فعلی، قرار بود با پیام رسان های داخلی همکاری کنیم که به دلایل مختلفی امکان پذیر نشد گفت: اینترنت شاد با مصوبه‌ ستاد ملی کرونا رایگان اعلام شد و تا امروز تراکنش مالی میان آموزش و پرورش و اپراتورهای تلفن همراه وجود نداشته است. اخیرا هم شورای عالی فضای مجازی، شبکه شاد را به عنوان پلتفرم رسمی آموزش در دوران کرونا معرفی و اینترنت مصرفی آن را نیز رایگان دانست.

شبکه شاد ۲۴ میلیون بار نصب و ۳۰۰ هزار کانال در آن ایجاد شده است

باقرزاده ادامه داد: شبکه شاد خلأ عدم وجود تعامل دانش آموزان با معلمان را تا حدودی برطرف و یک محیط اختصاصی برای آموزش ایجاد کرد. سال اول، شبکه شاد محدودیت هایی داشت که به مرور قابلیت هایی به آن افزوده شد. اکنون بیش از ۳۰۰هزار کانال در شاد ایجاد شده که بزرگترین کانال اطلاع رسانی آن بیش از ۱۰ میلیون مخاطب دارد.
۲۴ میلیون و ۶۳۴ هزار مرتبه نصب شده است که حدود ۲۲ میلیون مورد منحصر به فرد است و تکرار نصب در این آمار نیست.

شاد روزانه ۱۰ میلیون کاربر دارد 

وی با اشاره به فعالیت ۱۸ میلیون و ۱۰۵ هزار کاربر در شبکه شاد اظهار کرد: شاد ۱۳ میلیون کاربر هفتگی و ۱۰ میلیون و ۲۳۷ هزار نفر کاربر روزانه دارد. حضور همزمان دو میلیون نفر در شبکه و ۷۰۰ هزار پخش زنده در شاد، ثبت شده است.

احراز هویت ۸۶ درصد دانش آموزان در شاد

رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش ادامه داد: ۱۲ میلیون و ۷۹۳ هزار دانش آموز معادل ۸۶ درصد جمعیت دانش آموزان در شاد احراز هویت شده اند. ۱۱۶ هزار مدیر مدرسه معادل۹۹.۸ درصد در شاد احراز هویت شده اند. شمار معلمان احراز هویت شده در شاد نیز ۷۳۱ هزار و ۸۹۳ نفر معادل ۹۸ درصد است.

باقرزاده با بیان اینکه ۴۷ میلیارد پیام در سال گذشته در شبکه شاد مبادله شده که اگر به تعداد دانش آموزان و معلمان تقسیم کنیم می‌توان گفت تقریبا هر شخص ۴۰۰۰ پیام ارسال کرده است گفت: همچنین تا کنون ۱۶ میلیارد فایل مبادله شده است.

رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش با بیان اینکه فردا قبل از ظهر نسخه جدید شاد رونمایی خواهد شد و بلافاصله در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد عنوان کرد: از روز جمعه نیز امکان احراز هویت و ورود به کلاس ها وجود دارد. یک بخش از تغییرات به ظاهر و پوسته اپلیکیشن بازمی‌گردد که ترمیم و اصلاح شده است. یک بخش دیگر به ارتباطات و زیرساخت ها مربوط است که شرکت همراه اول بازنگری ها و کنترل هایی برای رفع مشکلات و تقویت زیرساخت ها انجام داده است.

امکانات جدید شاد از گفت و گوی گروهی تا سرویس حضور و غیاب 

باقرزاده افزود: چند سرویس جدید از جمله گفت وگوی گروهی به شاد افزوده شده و امکان صحبت مستقیم همزمان با حداقل پنج دانش آموز فراهم شده و قابلیت تعاملی کردن را توسعه می دهد. آزمون ساز نیز توسعه قابل توجهی پیدا کرده و سرویس حضور و غیاب هم رشد کرده است. همچنین فرایند احراز هویت برای ماه اول تسهیل شده تا چالش های سال گذشته کاهش یابد. حق تشکیل کلاس به مدیر مدرسه داده شده است و مدیر می تواند به هر تعداد نیاز دارد کلاس ایجاد کند.

ایجاد مرورگر و جست وجو گر بومی دانش آموزی تا آبانماه

وی با اشاره به اینکه قریب به ۳۰۰۰ کیو آر کد در کتب درسی ایجاد شده و می‌تواند به روند آموزش کمک کند گفت: سرویس دیگری در حال مطالعه است که مرورگر و جست وجو گر بومی دانش آموزی است و امیدواریم تا آخر مهرماه عملیاتی شود.

حضور تدریجی دانش آموزان در مدارس از آبان ماه به صورت بلوک بندی شده

رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش به بازگشایی مدارس نیز اشاره کرد و گفت: از ابتدای مهر ماه مدارس کم جمعیت عشایری و روستایی به صورت حضوری و مدارس بزرگتر با جمعیت بالاتر بتدریج از آبان ماه به صورت بلوک بندی شده حضور می‌یابند اظهار کرد: اختیار را به شورای مدرسه داده ایم که متناسب با شرایط و فضای مدرسه گروه بندی کنند. اگر واکسیناسیون عمومی تکمیل شود بازگشایی هم انجام و شاد به عنوان مکمل فعالیت خواهد کرد.

توزیع سیم کارتهای دانش آموزی با اینترنت پاک به محض مبادله تفاهم نامه بین دستگاه های ذی ربط 

وی درباره توزیع سیمکارت دانش آموزی نیز اظهار کرد: توافقی با همراه اول انجام و سیمکارت های دیتا با ماهیت حقوقی دریافت کردیم که بین واحدهای سازمانی توزیع شد تا امکان مدیریت و کنترل امور مربوط فراهم شود اما
سیمکارت دانش آموزی موافقان و مخالفانی دارد. پیش نویس تفاهم نامه ای آماده شده و به محض مبادله آن، امکان تخصیص سیمکارت و اینترنت پاک فراهم می‌شود که بستگی به استقبال کاربران دارد. این آمادگی برای تهیه سیمکارت دانش آموزی به تعداد دانش آموزان وجود دارد.

مدارس دولتی برای استفاده از پلتفرم های غیربومی حق دریافت هزینه از خانواده ها ندارند

باقرزاده در پاسخ به پرسشی پیرامون دریافت هزینه از دانش آموزان در برخی مدارس غیردولتی بابت استفاده از اپلیکیشن های دیگر گفت: فارغ از مدارس غیردولتی، مدارس دولتی برای استفاده از پلتفرم های غیربومی حق دریافت هزینه از خانواده ها ندارند.

استفاده از پلتفرم‌های غیربومی در مدارس دولتی رایگان است/مدارس حق دریافت پول ندارند
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × پنج =