این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به ملین بودن آلو عنوان کرد: مبتلایان به یبوست باید مخلوط آلوی پخته شده را به همراه کمی ترنجبین و عسل یا شکر سرخ میل کنند.
وی افزود: افراد بهتر است آلو را در فصلش به اندازه متعادل مصرف کنند. این میوه تاثیر بسزایی در درمان سرفه دارد، اگر آلو با انجیر به همراه مقداری آب ترکیب شود شربتی خوشمزه تهیه میشود که برای سرفه به خصوص سرفههای خشک، نرمی و خشونت سینه بسیار مفید است.
عظمایی تاکید کرد: مصرف آلوی ترش و شیرین سبب رفع سردردهای گرم و تبهای صفراوی شده، همچنین استفراغ صفراوی، عطش، حرارت قلب و خارش بدن را فرو مینشاند و آشفتگیهای بدن ناشی از غلبه صفرا را آرام میکند.
وی مصرف آلوی سیاه را بهترین درمان برای پوکی استخوان دانست و تصریح کرد: استفاده از این میوه باعث ترمیم استخوانهای بدن به خصوص در زنان میشود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: آلوی سیاه تاثیر چشمگیری در سلامت استخوانها و جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان دارد، طبق تحقیقات علمی صورت گرفته درباره آلوی سیاه، مصرف این میوه نقش موثری در تنظیم و مقاوم سازی تودههای استخوانی در مبتلایان به پوکی استخوان ایفا میکند.
درمان پوکی استخوان با آلو سیاه
وی اظهار کرد: آلوی سیاه و بخارا قابلیت جذب بالای آهن را دارد، این قابلیت به دلیل ویتامین C موجود در آن است، ویتامین C سبب سالم سازی بافتهای بدن و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
عظمایی افزود: مصرف روزانه مقداری ویتامین C در فصل سرما برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا ضروری است، استفاده از آلو (تازه و خشک) برای بدن مفید بوده و مصلح خوبی برای تبهای گرم محسوب میشود.
وی توصیه کرد: کهنسالانی که دچار یبوست هستند باید هشت عدد آلوی خشک را به همراه پنج عدد انجیر در آب جوش خیسانده و پس از گذشت حدود ۱۲ ساعت این معجون را به همراه کمی شکر یا عسل ۳۰ دقیقه قبل از غذا میل کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: افرادی که طبع سرد دارند باید آلوی پخته شده را به همراه کمی عسل یا شکر میل کنند، همچنین اشخاص بهتر است که آلوی زرد و سیاه را ۳۰ دقیقه قبل از غذا مصرف کنند.
وی یادآور شد: افرادی که دچار سنگ کلیه، ناراحتی طحال، مشکلات حاد گوارشی و روماتیسم هستند باید در مصرف آلو احتیاط کنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0