این میوه پاییزی را با این روش بپزید
انار پخته به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی برای برطرف کردن عفونتهای ویروسی مربوط به سرماخوردگی مانند گلو و گوش درد کمک میکند.
به گزارش عصرقائم، انار پخته به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی برای برطرف کردن عفونتهای ویروسی مربوط به سرماخوردگی مانند گلو و گوش درد کمک میکند. از فواید دیگر این میوه میتوان به جلوگیری از مسدود شدن رگها و بیماری قلبی اشاره کرد. انار از چربی بد خون جلوگیری میکند و مانع از لخته شدن خون یا همان چسبیدن پلاکتهای خونی به یکدیگر میشود. در نتیجه چربی و فشار خون کاهش پیدا میکند. انار از طرفی از سرطان پوست جلوگیری میکند و به زیبایی پوست کمک میکند. از طرفی دیگر انار میوهای مدر است و باعث فعال شدن کلیه میشود و بینظمی در ادرار را درمان میکند.
برای تهیه این آنتی بیوتیک طبیعی یک عدد انار را روی شعله پخشکن با حرارت ملایم قرار دهید تا آهسته بپزد و به قول معروف مغز پخت شود.
- زمان پخت تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشد. فقط باید در این مدت انار را دائم بچرخانید تا نسوزد؛ پس از تکمیل فرایند پخت، شما میتوانید تنهها و پرههای داخل آن را میل کنید البته بهتر از است از این میوه پخته شده، شبها هنگام خواب استفاده کنید و بعد از میل کردن آن دیگر چیزی نخورید تا به این ترتیب تمام عفونتهای شما درمان شود.
- یک انار پخته میتواند حتی فضای اتاق شما را مثل اسپند ضد عفونی کند!
- اگر سرما خوردهاید و مدام سرفه میکنید؛ دو راه دارید؛ یا از انار پخته استفاده کنید یا دمنوش انار بخورید.
- انار پخته با آنتی اکسیدانهای فراوانش میتواند با عفونتهای ویروسی از جمله گلودرد مقابله کند.
- دمنوش انار ضد سرطان است و ۳ برابر چای سبز آنتی اکسیدان طبیعی دارد که وظیفه آن مقابله با سرطان و استرس است.
- میتوانید از دمنوش این میوه بهشتی در کنار سایر دمنوشهای گیاهی مثل زرشک، لیمو، عسل و آویشن استفاده کنید.
انار برای سلامت پوست
- انارها دارای ویتامین C هستند که آنتی اکسیدانی عالی برای سلامت پوست است. روند پیری و چین و چروک را به تأخیر میاندازد. گفته شده است که اگر پودر پوست انار را با آب لیمو و مقدار کمی عسل مخلوط کرده و روی صورت بمالیم، گاهی اوقات میتواند سیاهی دور چشم را برطرف کرده و رنگدانهها را درمان کند.
مطالعات نشان داده است که الاژیتانین در غلظت ۵۰۰-۱۰۰۰۰ میلی گرم باعث مهار تولید رادیکالهای آزاد شده و از آن در برابر قطعه قطعه شدن DNA، سوختگی پوست و رنگ آمیزی محافظت میکند.
انارها سرشار از مواد مغذی
انارها دارای مشخصات مغذی چشمگیری هستند – یک فنجان (۱۷۴ گرم) حاوی:
- فیبر: ۷ گرم
- پروتئین: ۳ گرم
- ویتامین C: ۳۰ ٪ از RDI
- ویتامین K: ۳۶ ٪ از RDI
- فولات: ۱۶ ٪ از RDI
- پتاسیم: ۱۲ ٪ از RDI
با مصرف یک فنجان دانههای انار شیرین ۲۴ گرم قند و ۱۴۴ کالری بدست میآورید.
برچسب ها :آنتی بیوتیک، عفونت،ویروس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0