جزئیات طرح “هوشمندسازی قرنطینه”
دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ جزییات طرح سامانه هوشمند برای محدودیتهای کرونایی و قرنطینه را توضیح داد.
به گزارش عصرقائم، دکتر حمیدرضا جماعتی در گفتوگو ، درباره جزئیات سامانه هوشمند برای محدودیتهای کرونایی و قرنطینه، گفت: سامانه هوشمند برای محدودیتها و قرنطینه در کمیته علمی کشوری کرونا مورد بحث قرار گرفت و این سامانه به صورت پایلوت در سه استان آذربایجان غربی، کردستان و قزوین در حال انجام است و قرار شد نتایج پایلوت را به ما ارائه دهند تا ببینیم به چه صورت عمل کردند و اگر نتیجه آن خوب باشد، این سامانه به کل کشور گسترش پیدا میکند.
وی افزود: در قالب این طرح که در حال پایلوت است، بر اساس سامانه هوشمندی که طراحی شده، تمام اطلاعات کلیه شهروندان از حمل و نقل گرفته تا اصناف و … مشخص شده و بر اساس واکسیناسیون، علائم احتمالی، تستهایی که برای باز بودن اصناف و … انجام میشود، قرنطینهها و محدودیتهایی را ایجاد میکنند.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا افزود: بر این اساس افرادی که گرفتار و مثبت شدند، پیگیری کرده و در قرنطینه قرار میگیرند. در عین حال شرکتها و … به صورت دورهای تستهایی را انجام میدهند و اطلاعات تستها وارد سامانه شده و بر اساس آنها نتیجه میگیرند که درباره یک صنف خاص یا یک بخش چه اقداماتی باید انجام شود.
جماعتی با بیان اینکه این کار به نوعی غربالگری هوشمند است، گفت: وقتی هم بر اساس غربالگری مبتلا پیدا شد، فرد قرنطینه شده و مورد بررسی قرار میگیرد.
وی درباره نحوه نظارت بر ای این طرح، گفت: معمولا به وسیله استانداریها نظارت بر اجرای آن انجام میشود و صنفها، ادارات، حوزه حمل و نقل و … در این طرح قرار دارند. در عین حال مجری اصلی این طرح وزارت کشور است و وزارت بهداشت عمدتا از نظر علمی کار را حمایت میکند و مجری اصلی وزارت کشور و ریاست جمهوری است.
برچسب ها :کمیته علمی،قرنطینه، کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0