این متخصص بیماریهای عفونی تاکید کرد: باید افراد از میوههایی نظیر خیار، سیب و … و همچنین از دانههایی که آب را نگه میدارند مثل تخم شربتی، تخم ریحان و خاکشیر که باعث میشود آب درمحیط بدن نگه داشته شده و به تدریج به داخل روده آزاد شود، استفاده کنند.
وی افزود: گرمازدگی منجر به افزایش ضربان قلب، احساس گرما، ایست قلبی و نهایتا مرگ میشود. افرادی که زمینه بیماریهای آترواسکلروزیس یا سخت شدن دیواره رگها در اثر افزایش سن را دارند بیشتر به کمآبی حساس هستند. همچنین کسانی که بیماریهای اختلالات قلبی و تنفسی دارند، به عوارض ناشی از گرمازدگی بیشتر حساس هستند.
این متخصص بیماریهای عفونی خاطر نشان کرد: افرادی که دچار گرمازدگی میشوند بهتر است در محیط خنک قرار گیرند و مایعات خنک را مصرف کنند که البته این موارد در حالت خفیف گرمازدگی جوابگوست، اما در موارد شدید که بیمار به حالت نیمهکماست باید به بیمارستان منتقل و سرمتراپی شود و بهبودی کامل را به دست آورد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0