ریحان
پخت: از ریحان برای سرخ کردنیها، غذاهای ایتالیایی، سس پستو و همچنین به عنوان چاشنی استفاده میشود.
بهترین روغن برای استفاده: روغن زیتون، کنجد، هسته انگور
طعمهای مکمل: گوجه فرنگی، پونه کوهی، رازیانه وآویشن
شوید
پخت: آبگوشت، خورش، طعم دادن به خامه و پنیر محلی، سالاد سبزیجات و خیارشور
بهترین روغن برای استفاده: روغن کانولا، روغن زیتون
طعم دهندههای مکمل: خردل، فلفل، میخک، زنجبیل، پیازچه، جوز هندی، جعفری
نعناع
موارد استفاده: رویه کیک، ژله، پای
بهترین روغن برای استفاده: روغن کانولا، گردو، نارگیل، گلرنگ
طعم دهندههای مکمل: زنجبیل، فلفل قرمز، زیره، بابونه
رزماری
پخت: سس گوجه فرنگی، پیتزا
بهترین روغن: روغن کانولا، روغن گلرنگ
طعم دهندههای مکمل: فلفل، برگ بو، پونه کوهی، مرزنجوش، رازیانه، ریحان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0