یک کم آبدار باشد بهتر است.
نمک آن را در چند مرحله آخر تست می کنیم به ذائقه خودمان بستگی دارد.
آلبالوهای نارس تلخ میشوند پس حتما آن ها را جدا کنید و در ظرف در دار بگذارید تا خشک تر نشود آبدار بماند بهتر است.
به گزارش قائم آنلاین، ابتدا آلبالوها را بشویید یک فویل داخل سینی توستر بکشید آلبالوها را بریزید با درجه ۱۲۵، ۱۰ دقیقه زمان بدهید حرارت ببینند بعد به صورت مداوم زیر و رو کنید و با نمکدان و به صورت کم کم نمک بپاشید حدودا ۲ ساعتی طول میکشد تا بپزد و پوست آن چروک شود.
به گزارش قائم آنلاین، ابتدا آلبالوها را بشویید یک فویل داخل سینی توستر بکشید آلبالوها را بریزید با درجه ۱۲۵، ۱۰ دقیقه زمان بدهید حرارت ببینند بعد به صورت مداوم زیر و رو کنید و با نمکدان و به صورت کم کم نمک بپاشید حدودا ۲ ساعتی طول میکشد تا بپزد و پوست آن چروک شود. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت بیتوته میخوانیم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0