روحیه فداکاری و ایثار در قامت حاج قاسم به مکتب “سید الشهدای مقاومت” مبدل شد
یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: مقام بلند پایه نظامی و مدیریتی کشور باشد، استکبار برای از بین بردن او تمام توان نظامی، اقتصادی و سیاسیاش را بکار گیرد و دهها بار اقدام به ترور ایشان کرده باشد اما همواره با تبسم و بیباک در بین مردم حاضر شود، در سیل و زلزله و سختیهای روزگار با مردم بنشیند، گوش شنوا برای دردهای آدمیان داشته باشد، یعنی در مکتب علی علیهالسلام فقط میتوانید چنین باشید و اینچنین بدرخشید که جهان اسلام در زمین و خدا و ملائک در سما، به وجودت مباهات کنند این همان روحیه فداکاری و ایثار است که در قامت حاج قاسم به مکتب مبدل گشت.
به گزارش عصرقائم، محسن خاکزاد در گفتو گو ، با بیان اینکه در یک تقسیمبندی جامع سید الشهدای مقاومت دو وجه دارد یکی حاج قاسم و دیگری نگاه به حاج قاسم اظهار کرد: حاجی قصه ما با الهام از آیات و روایات و سیره معصومین علیهمالسلام، و اطاعت از ولایت، شخصیت ثانویاش تعَیُّن دارد.
وی تصریح کرد: در وجود حاج قاسم، رذائل پست و حیوانی بار بسته و جریان خون در شریانهای فیزیکال او، به عشق خدا در گردش بود و مَنییَّت که غده ی بدخیم ضد ارزشهاست، در وجودش راه نیافت.
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: سردار دلها هرگز عزتاش از زمین و زمینیان سائل نشد بلکه براساس آیه ۵۶ سوره مبارکه یونس، “ولایحزنک قولهم ان العزه لله جمیعاً” اگر تمام جهان وی را خوب با بد میپنداشتند، ذرهای نه اندوهگین میشد و نه اندکی خرسند.
خاکزاد ادامه داد: حاج قاسم عزت را با التهاب و تضرع و مناجاتهای خلوت و جهاد جلوتاش، از خالق قادر تمنا داشت و واسطه این فیض عظیم وجود نازنین حضرت زهرا علیهاسلام بود.
وی با اشاره به چند ویژگی ممتاز این شهید سعید اظهار داشت: “تارک دنیا بود” یعنی حضور پیوسته او از ابتدای دفاع مقدس و صباح بعد، در متن مقابله با نفاقهای داخل و روز بعد در عراق و لبنان و سوریه و…نشان میداد که قاسم سلیمانی از دنیا بریده بود و به فرمایش امیر سخن علیهالسلام، دنیا را پُلی میدید که باید از آن عبور میکرد.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: شهید سلیمانی همواره در هجرتهای دشمن ستیزی در داخل و برون از مرز بسر میبرد و خواب و خوراکش غالبا در طی مسیرهای هوا و زمین رقم میخورد.
خاکزاد افزود: سردار دلها دنیا را به دنیاپرستان غربگرای تکنوکرات وا نهاد و ضمن نصیحتهای مدام به مسئولین طراز اول، همت خود را برای برچیدن ظلم در روی زمین و تامین امنیت در ایران و سرحداد ممالک اسلامی، بنا گذاشت.
این کارشناس مسائل سیاسی “شجاعت حاج قاسم” را از دیگر ویژگی شخصت ایشان دانست و گفت: دشمن تصورش بر این بود با ترور او، شجاعت و مصادیق آن در جبهه مقاومت در هم میشکند و مردم نیز با از دست دادنِ فرمانده دلاور، عقب خواهند نشست.
ترس رسانههای دشمن از نام شهید سلیمانی
خاکزاد تصریح کرد: این دشمن بود که پس از ترور حاج قاسم، هراس از نام شهید سلیمانی، بیشتر از قاسم سلیمانی، بیشتر شد و در رسانههای تحت اختیار خود، با مسدود و محدود کردن کاربرانی که تمثالی از شهید سلیمانی به اشتراک میگذاشتند، حقارت و شکست خویش را معترف شد.
وی خاطرنشان کرد: مسلمانان و آزادگان جهان اما پس از شهادت سردار سلیمانی، عنصر مقاومتشان بیشتر از قبل و عزمشان برای نابودی استکبار راسختر گشت.
این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: اینکه با یک بالگرد ترابری، به منطقهای وارد شوی که در محاصره دشمن تکفیری است و خطر از چهار جانب در کمین باشد اما با توکل بهخدا بروی و پیروز برگردی حال آنکه در جنگ نظامی برای اینچنین امور هیچ فرماندهای اذن اینگونه عملیات را ندارد.
خاکزاد خاطرنشان کرد: حاجی هم خود فرمانده منطقه بود و هم ماذون اما توانست تا دل دشمن برود و تعادل را در منطقه به نفع مقاومت رقم زند، اینکه بساط یک گروهی بنام داعش که حداقل ۱۳ کشور قدرتمند جهان او را حمایت نظامی و لجستیک بکنند را در منطقه از بُن بر کنی، شجاعتی میطلبد از نوع حیدری که امروز در اطاعت از سید علی جلوه دارد و بس.
وی “روحیه فداکاری و ایثار” را سومین ویژگی شخصیت حاج قاسم دانست و افزود: قلبی که مالامال از عشق خدا و خدمت به مخلوق خدا باشد، تمام سلولهای وجودش در ریل فداکاری واقع میشود و این فداکاری درون افرادی یافت میشود که شهادتگونه زیست کرده باشند و این هم جز با اطاعت از ولی میسور نباشد.
این کارشناس مسائل سیاسی در پایان اظهار داشت: در وصف شجاعت “حاج قاسم” حتی بزرگان قوم ستمگر در جهان اذعان داشتند که این شهید در تکنیک نظامی و برهم زدن معادلات سیاسی دشمنان و … کمنظیر بود.
برچسب ها :مدیریت، حاج قاسم، ایثار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0