کد خبر : 309779
تاریخ انتشار : شنبه 8 اکتبر 2022 - 16:10
-

ضرورت تحقق تعهد اشتغال در مازندران

ضرورت تحقق تعهد اشتغال در مازندران

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بر ضرورت تحقق تعهد اشتغال در استان تاکید کرد و خواستار پیگیری روزانه برای ورود اطلاعات در سامانه رصد شد.

به گزارش عصرقائم، علی باقری در دومین جلسه شورای اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه امیدوارم با همراهی همه مدیران و کارکنان اداره کل بتوانیم خدمات شایسته ای به مردم ارائه کنیم، اظهار داشت: این اداره کل یکی از تخصصی ترین و مردمی ترین دستگاه های اجرایی استان هستیم و با توجه به اینکه بیش از ۸۰ درصد از مردم به نوعی از این اداره کل و دستگاه های زیرمجموعه خدمات دریافت می کنند، به همین خاطر باید توجه ویژه ای از لحاظ مادی و معنوی به این اداره کل شود.

وی تصریح کرد: رسیدگی به مشکلات و درخواست های مردمی به بهترین نحو و به صورت چهره به چهره توسط روسای ادارات و همه کارکنان در سطح استان باید صورت گیرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اعلام اینکه اقدامات مدیران باید جهادی و در راستای کاهش مشکلات مردم انجام شود، افزود: بحث هفته های مناسبتی مانند هفته کارگر، هفته تعاون، هفته کارآفرینی، دهه فجر و… باید مورد توجه ادارات قرار گیرد.

وی بر ضرورت تحقق تعهد اشتغال در استان تاکید کرد و خواستار پیگیری روزانه برای ورود اطلاعات در سامانه رصد شد.

باقری در بحث کاریابی ها باید معضلات آنان برطرف گردد و از طرفی کاریابی ها نیز باید در بخش بکارگیری کارجویان تلاش بی وقفه ای داشته باشند

وی با اشاره به اینکه در بخش روابط کار رعایت اصل سه‌جانبه‌گرایی در مراجع و صدور آراء سازشی مورد توجه قرار گیرد، گفت: بازرسان کار به بحث ایمنی در واحدها به ویژه در کارگاه‌های پرخطر بیش از پیش توجه داشته باشند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد: تشکیل تعاونی های توسعه روستایی با شناسایی ظرفیت های هر روستا باید در اولویت باشد زیرا محرومیت زدایی و مهاجرت معکوس را بدنبال دارد.

وی با بیان اینکه تعیین تکلیف تعاونی های غیر فعال باید مورد پیگیری روزانه در ادارات قرار گیرد، تصریح کرد: در حوزه فرهنگی و اجتماعی بحث برگزاری کارگاه های آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اولویت دارد.

باقری افزود: بحث نظم و انضباط اداری و ورود و خروج کارکنان از خطوط قرمز این اداره کل است و واحد اداری باید این مسئله را به درستی کنترل کنند.

مدیر پشتیبانی و توسعه منابع اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز با اعلام اینکه بعنوان یکی از اولین استان های کشور در حال راه اندازی اتوماسیون اداری برای کل استان هستیم، افزود: طراحی و اجرای نرم افزار ورود و خروج کارکنان نیز تقریبا به پایان رسیده و در ادارات اجرا خواهد شد.

سیدعلی اکبر مهدی‌پور تصریح کرد: وجود روابط دوستانه و صمیمی بین همکاران با هدف ارائه خدمات شایسته به مردم در اولویت قرار دارد و افزایش بهره وری را بدنبال دارد.

مهدی‌پور خاطرنشان کرد: رعایت نظم و انضباط اداری به ویژه در بحث ورود و خروج ها در اولویت قرار دارد و در این راستان هیچگونه بی نظمی و قصوری پذیرفته نیست.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز از ارسال به موقع مدارک مراجع حل اختلاف به اداره کل جهت انجام استعلامات لازم و صدور اعتبارنامه خبر داد و گفت: موارد قانونی برای تاسیس و یا تجدید انتخابات انجمن ها باید رعایت شود.

حامد رضوانی بر ضرورت تأسیس شورای اسلامی کار در واحدها تاکید کرد و ادامه داد: برنامه زمانبندی بازرسی کار و اجرای دقیق بازدیدهای هدفمند از کارگاه ها دقیق اجرا شود.

وی با اشاره به کاهش میانگین زمان رسیدگی در مراجع حل اختلاف کار و هیئت های تشخیص، تصریح کرد: بحث اشتغال مجدد مقرری بگیران بیمه بیکاری و آموزش های مهارتی آنان مورد توجه ویژه قرار گیرد.

رضوانی از رصد و پیگیری مشکلات کارخانجات سطح استان و پیشگیری از بروز مشکلات خبر داد و افزود: لوایح دیوان در مهلت قانونی و با انشاء درست و محترمانه، مستدل و با پیوست دقیق به موقع ارسال شود.

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز با بیان اینکه در بخش اعتبارات مشاغل خانگی و ابلاغ بی سابقه بیش از ۹۷ میلیارد تومان باید این اعتبارات سریعا و با دقت جذب شود، اظهار کرد: بیش از ۹۵ درصد این اعتبارات به بانک معرفی شده است و باید تا حصول نتیجه و پرداخت پیگیری شود.

رضا عبدی بیان کرد: در ورود اطلاعات در سامانه اشتغال و رصد باید دقت کافی صورت بگیرد و موارد اساسی باید رعایت شود.

وی با اشاره به اینکه نواقص اطلاعات وارد شده توسط دستگاه های اجرایی در سامانه رصد باید به ادارات ذیربط اعلام شود، بر ضرورت تأسیس مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در شهرستان های فاقد این مرکز با هدف ارائه مشاوره های کارآفرینانه و شتاب دهنده تاکید کرد.

عبدی تصریح کرد: بحث تسهیلات ابلاغی زیرمجموعه این اداره کل با جدیت و تا جذب منابع پیگیری صورت گیرد.

مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه بازدید کارشناسان امور اجتماعی از امکانات رفاهی کارگران واحدهای کارگری مطابق جدول زمانبندی، تعامل با کارشناسان شبکه بهداشت محل به منظور بازدید دوجانبه از خانه های بهداشت کارگری حیطه نظارت و پیگیری امور بهداشتی کارگران و همچنین شناسایی بنگاههای مشمول خانه بهداشت کارگری(بالای ۵۰ نفر) به منظور تاسیس و فعالسازی خانه بهداشت به ویژه در شهرداری ها، تعامل با کارشناسان اداره بهزیستی جهت هماهنگی برگزاری دوره های آموزشی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی را مورد تاکید قرار داد.

ابوعلی مهدی زاده از اجرای طرح کاج برگزاری کلاسهای آموزشی پیشگیری از اعتیاد برای کارگران در واحدهای کارگری خبر داد و بیان کرد: هماهنگی و پیگیری جهت اجرای برنامه های فرهنگی ورزشی و هنری ویژه کارگران پاسخگویی مناسب به مراجعه کنندگان با موضوع یارانه و رعایت احترام و تکریم آنان در دستور کار قرار دارد.

مدیر امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه گفت: خوشبختانه اقبال خوبی نسبت به بخش تعاون هم در سطح کلان دولت محترم هم وزارتخانه و هم استانداری وجود دارد و از این فرصت مغتنم باید نهایت استفاده را در جهت رفع مشکلات تعاونی ها و ارتقاء آنها ببریم.

احمد پویش بیان کرد: موضوع مهم در حال حاضر تعیین تکلیف تعاونیهای غیر فعال و مشکل دار است که در این راستا چندین مکاتبه شده و سه نامه هم اخیرا دادیم غیر فعال خدماتی، غیر فعال تولیدی، غیر فعالی که مشکلات غیر قضائی دارند.

پویش با تاکید بر ورود اطلاعات صحیح و درست تعاونی‌ها در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون، ادامه داد: تشکل تعاونی‌های توسعه و عمران فراگیر ملی و کلا تعاونی‌های نوع جدید در دستور کار باشد

مدیر امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران توجه جدی به برنامه تشکیل تعاونیهای توسعه روستایی و برنامه ابلاغی اول سال و محرومیت زدایی و از روستاها و مناطق کم برخوردار، تاکید بر تشکیل مجامع تعاونیهای سهام عدالت، عدم انحلال تعاونیهای مسکن مهر تا تحویل کامل واحد ها و اخذ پایان کار و لزوم معرفی اعضا برای عقد قرارداد، همکاری با نمایندگان بنیاد علوی در تشکیل تعاون‌های توسعه و آبادانی روستاها در منطقه محروم که در یانه‌سر هزار جریب بهشهر ۵۴ تعاونی در مرحله نهایی تأسیس است و لزوم اطلاع رسانی و آموزش دستورالعمل ها و قوانین و مقررات به تعاونیها از اقدامات مهم این بخش است که در دستور کار قرار دارد.

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات و بازرس سلامت اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه گفت: رعایت حقوق شهروندی در نظام اداری بویژه نظم و انضباط در ستاد و شهرستانها از اهم موضوعات مفاد مصوبه به شمار می رود.

مسلم غلامی تصریح کرد: همکاری مدیران ستادی و روسای شهرستانی در جهت بازرسی تیم خودارزیابی از عملکرد نیمسال اول سال جاری بر اساس چک لیست ها و برنامه های ابلاغی با تیم بازرسی مورد تأکید است.

وی افزود: اجرای تفاهم نامه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز باید توسط کلیه مدیران و کارکنان در سرلوحه کار قرار گیرد.

ضرورت تحقق تعهد اشتغال در مازندران/تشکیل تعاونی‌های توسعه روستایی در اولویت باشد

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 + 16 =