نباید از روی ترس حرفهای ناروا زد
به گزارش قائم آنلاین،سردار سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در دیدار با دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع) ضمن تبریک انتخاب لباس سبز پاسداری، گفت: انتخاب شغل پاسداری، نشان از بصیرت، تربیت خاص خانوادگی و بلند نظری ویژه شما جوانان است که قابل تقدیس و احترام است. وی با اشاره به تحولات منطقه و اذعان
به گزارش قائم آنلاین،سردار سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در دیدار با دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع) ضمن تبریک انتخاب لباس سبز پاسداری، گفت: انتخاب شغل پاسداری، نشان از بصیرت، تربیت خاص خانوادگی و بلند نظری ویژه شما جوانان است که قابل تقدیس و احترام است.
وی با اشاره به تحولات منطقه و اذعان دوست و دشمن به روند رو به رشد انقلاب اسلامی در داخل و خارج از مرزها، اظهار داشت: عوامل مختلفی در توفیق به این پیروزیها نقش دارند اما بعضی از عوامل، عوامل مادر هستند و نقش اساسی در حصول موفقیتها ایفا میکنند، رهبری و ایدئولوژی ملت ایران است که باعث این موفقیتها شده است.
فرمانده نیروی قدس سپاه، دانشگاه را توصیه به تقوا کرد و افزود: آنچه که رهبر ایران در آن اصرار میکنند، و یا از آن پرهیز میکنند، برگرفته از حکمت ایشان است که ما آن را نمیبینیم، ۵ یا ۱۰ سال بعد به آن خواهیم رسید. آن زمان که حضرت امام به گورباچوف گفت که من صدای شکستن استخوان کمونیسم را میشنوم، این ناشی از حکمت ایشان بود، صدایی را که با هزارن کیلومتر فاصله از شوروی میشنید و گورباچوف در دل مسند حکومت شوروی نمیشنید.
وی افزود: این معنای حکمتی را میدهد که برگرفته از تقوای ایشان بود و فقط مختص معصومین اولیای دین نیست بلکه مردم عادی هم میتوانند حکمت را در زندگی خود جاری سازند، یک خیاط، یک آهنگر و تک تک شما دانشجویان میتوانید به حکمت برسید اگر تقوا داشته باشید.
سلیمانی با اشاره به تحولات منطقه و جشنی که برای آزاد سازی موصل برگزار شد، تصریح کرد: در تحولات منطقه، حوادث خیلی سنگینی را برای ما تدارک دیده بودند که همهاش هم فقط بخاطر ما و برای نابودی انقلاب اسلامی بود که شکست مفتضحانهای هم متحمل شدند. در سوریه نیز، نظام قانونی سوریه پلی به جبهه مقاومت است، چه در لبنان و چه در فلسطین، هر آدم عاقلی باید درک کند که شکست در این جنگ شکست برای ما محسوب میشود که به لطف خدا جبهه مقاومت در این مناطق بر مستکبرین پیروز شده است.
وی ضمن اشاره به تاریخ جنگ های مذهبی و اعتقادی در تاریخ، گفت: در هیچ دورهای از تاریخ، در زمان بربرها و تاتارها، حتی در حمله مغول، تاریخ شاهد این همه خشونت، توحش و سختی نبوده است.
سلیمانی تاکید کرد: ۲۲۰۰ نفر از جوانان دانشکده اسپایکر عراق را دست بسته سربریدند و تیرباران کردند، هزارن زن و دختر ایزدی را بین خودشان به حراج گذاشتند و طفل نوزاد را از بقل مادرش جداکرده و جلوی چشم مادر سوزاندند. در تاریخ همچین توحشی نداشتهایم، اینها فتنههای بزرگی در برابر ما بود که سربلند از آن بیرون آمدیم و نباید این فتنههای بزرگ و خانمان سوز را با سیاست خلط کرد. نباید حرفهای ناروا از روی ترس زد، ما که در حال رفتن هستیم اما این تاریخ است که این دوره را برای آیندگان شرح خواهد داد.
فرمانده نیروی قدس سپاه با ناکام ماندن راهبردهای آمریکا و اسرائیل در منطقه، عنوان کرد: امریکا و اسرائیل خیال میکردند که با ایجاد یک جریان، یک ارتش اعتقادی و مذهبی میتوانند ایران را به زانو در آورند اما نتیجه آن چه شد؟ با ورود علما و مراجع عراق و تشکیل حشد الشعبی، با قدرت اعتقادی و مذهبی مردم جلوی داعش گرفته شد و ورود حشد الشعبی به ارتش عراق، ارتش عراق را نیز به یک ارتش حزب اللهی تبدیل کرد و توانستن بر اعتقادات باطل تکفیری پیروز شده و خلیفه به ناحق نشسته را از موصل اخراج کنند.
سلیمانی با برشمردن ویژگی اصلی پاسداری، دانشجویان را مخاطب قرار داد و خاطرنشان کرد: حضرت علی (ع) در جنگها با زخمهای فراوان در جلوی سپاه میتاختند و به سربازان میگفتند جلو بیایید و همیشه مردم را با خود همراه می کردند. فرماندهان سپاه همیشه باید در جلوی سپاه باشند بگویند بیا، دستور برو در سپاه معنا ندارد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ویژگیدوم، تعصب، اعتقاد و اطمینان به ولی فقیه داشته باشد نه فقط اطمینان به ولایت فقیه. بعضیها میگویند ما به ولایت فقیه اعتقاد داریم، این یک وظیفه مشهود و در چارچوب قانون اساسی است، اما اعتقاد پاسداران به ولی فقیه ویژهتر باید باشد، که نه فقط رای خود را بلکه میل خود را نیز باید به ولیفقیه بدهد، پاسداران باید این ویژگی را داشته باشند و مرزبندیها و دوستیها و دشمنیهایشان بر مدار ولی فقیه باید باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0