کد خبر : 311509
تاریخ انتشار : شنبه 29 اکتبر 2022 - 10:05
-

رئیس‌جمهور آلمان: برلین و مسکو اکنون روبروی هم هستند

رئیس‌جمهور آلمان: برلین و مسکو اکنون روبروی هم هستند

فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس‌جمهور آلمان اعلام کرد که مسکو و برلین اکنون در مقابل یکدیگر ایستاده‌اند. وی عملیات نظامی روسیه در اوکراین را دلیل ارزیابی مجدد روابط دوجانبه عنوان کرد و افزود که بازگشتی به رویاهای قدیمی وجود ندارد.

به گزارش عصرقائم، به نقل از آرتی، فرانک والتر اشتاینمایر، رئیس‌جمهور آلمان روز جمعه در محل اقامت رسمی خود، کاخ بلوو Bellevue، در سخنرانی «وضعیت ملت» با عنوان «آنچه ما را به هم متصل می‌کند، ما را قوی‌تر می‌کند» در حضور نمایندگانی از سازمان های مختلف دولتی و همچنین سازمان های غیردولتی و جوانان از سراسر آلمان، بسیاری از مسائلی روز مردم این کشور شامل بحران هزینه زندگی در میان تورم فزاینده و بحران انرژی و همچنین جنگ در اوکراین را مطرح کرد.

اشتاینمایر متعهد شد آلمان از اوکراین حمایت کند در واقع، او با توصیف روشنی از وحشت خاطرنشان کرد که این جنگ باعث “عمیق‌ترین بحرانی” شده که آلمان متحد دوباره به خود دیده است.

فرانک والتر اشتاین مایر حمله روسیه به اوکراین را یک رویداد مهم توصیف کرد و خطاب به ملت، تصمیم روسیه برای آغاز عملیات نظامی خود را در فوریه به عنوان یک رویدادمهم و تاثیرگذار در تاریخ توصیف کرد.

او اعتراف کرد که بسیاری از مردم آلمان با روسیه و مردم احساس نزدیکی و ارتباط دارند، “موسیقی و ادبیات روسی را دوست دارند.” او با اشاره به ایده میخائیل گورباچف، رئیس جمهور سابق اتحاد جماهیر شوروی در مورد یک “خانه مشترک اروپایی” گفت: اما واقعیت جدید به این معنی است که “هیچ جایی برای رویاهای قدیمی وجود ندارد.”

اشتاین مایر گفت: «کشورهای ما امروز با یکدیگر مخالف هستند. او گفت که آلمان “در یک درگیری” است، اما همچنین گفت که “در حال جنگ نیست”.

وی تاکید کرد که باید از تشدید بیشتر خصومت ها در اوکراین و دخالت مستقیم سایر کشورها در درگیری اجتناب شود. اشتاین مایر خطاب به سفیر جدید اوکراین در آلمان، الکسی ماکیف، متعهد شد که برلین از کی‌یف – نظامی، مالی و سیاسی – «تا زمانی که لازم باشد» حمایت خواهد کرد.

او همچنین به هموطنان خود درباره “سال‌های سخت و دشوار” هشدار داد و گفت: یک چیز واضح است: ما باید در چند سال آینده برخی محدودیت های مالی را بپذیریم. بیشتر مردم مدت طولانی است که این بحران را احساس می کنند. همه باید در جایی که می توانند مشارکت کنند. این خواسته ها این است که ما یاد بگیریم دوباره صرفه‌جو باشیم.

اشتاین مایر ادعا کرد: «برای آلمان، دوره‌ وزیدن بادهای مخالف آغاز می‌شود.

رئیس جمهور اذعان کرد که تحریم های برلین علیه مسکو به آلمان نیز آسیب می رساند. با این حال، او گفت که قدرت اقتصادی اروپا چاره دیگری جز اعمال اقدامات تنبیهی ندارد.

اشتاین مایر در ادامه مدعی شد که تحریم ها، علیرغم پیامدهای نامطلوب آشکار، در درازمدت به نفع آلمان است. او به عنوان نمونه به مبارزه برلین برای رهایی از وابستگی به «رژیمی اشاره کرد که از انرژی به عنوان سلاح استفاده می کند». برای آلمان و آلمانی‌ها، چالش‌های فعلی آزمون نهایی است که ملت باید در برابر آن مقاومت کند.

او گفت که با شروع افزایش نرخ فقر در سراسر کشو از کسانی که می توانند فداکاری کنند، بخواهیم این کار را انجام دهند. او به مردم اطمینان داد که دولت تا جایی که ممکن است به نیازمندان کمک خواهد کرد.

رئیس جمهور آلمان با اشاره به انتقادات اخیر مبنی بر اینکه آلمان در حال اتخاذ تصمیماتی است که خود را نسبت به متحدان اتحادیه اروپا در اولویت قرار می دهد، مانند بسته اخیر نجات انرژی، گفت: من به شرکای خود اطمینان می دهم: آلمان مسئولیت های خود را در ناتو و اروپا می پذیرد. این با تصمیمات سیاست امنیتی اتخاذ شده توسط دولت آلمان در نقطه عطف تاریخی ۲۴ فوریه نشان داده شد.

اشتاین مایر همچنین به چالش های آینده آلمان، به ویژه تغییرات آب و هوایی اشاره کرد و گفت: “بدون مبارزه با تغییرات آب و هوایی، همه اینها بیهوده است. این نبرد به تمام قدرت ما نیاز دارد. بیایید اکنون قدرت خود را در تغییر ثابت کنیم! بیایید فرزندانمان را قادر کنیم تا در سیاره ما به خوبی زندگی کنند! این در دستان ماست! ”

او گفت که یکی دیگر از چالش‌های حال و آینده، محافظت از دموکراسی در برابر حملات داخلی و خارجی است. دموکراسی بدون انسجام کار نمی کند. و انسجام به خودی خود به وجود نمی آید. باید عملی شود. این نتیجه همدلی، مسئولیت و نیکوکاری مردم است.

بلافاصله پس از آغاز عملیات نظامی روسیه علیه اوکراین، آلمان به همراه سایر کشورهای اتحادیه اروپا و ایالات متحده، روسیه را با تحریم های اقتصادی گسترده روبرو کردند. برلین همچنین امتناع اولیه خود از تامین تسلیحات تهاجمی به نیروهای کی یف را رها کرد و اکنون توپخانه، راکت، سامانه های موشکی ضد هوایی و توپ های سوار بر خودرو را در اختیار آن قرار می دهد. مسکو بارها هشدار داده است که چنین محموله‌های تسلیحاتی از سوی اعضای ناتو تنها نبرد در اوکراین را طولانی می‌کند و بلوک نظامی تحت رهبری ایالات متحده را عملاً طرف درگیری می‌کند.

رئیس‌جمهور آلمان: برلین و مسکو اکنون روبروی هم هستند
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک + شانزده =