کد خبر : 31616
تاریخ انتشار : جمعه 21 جولای 2017 - 16:30
-

چگونه تاثیرات آلودگی هوا را از ریه‌ها بزداییم؟

چگونه تاثیرات آلودگی هوا را از ریه‌ها بزداییم؟

به گزارش قائم آنلاین، بر این اساس، آشنایی با شیوه‌های طبیعی سم‌زدایی از ریه‌ها اهمیت زیادی دارد. با برخی از آنها آشنا می‌شویم. آب و مایعات: مصرف آب کافی به بدن اجازه می‌دهد مایعات و خون تازه مورد نیاز ریه‌ها را تامین کند. آب کافی همچنین به پاک کردن مخاط اضافی و دفع عفونت‌های باکتریایی از ریه‌ها

به گزارش قائم آنلاین، بر این اساس، آشنایی با شیوه‌های طبیعی سم‌زدایی از ریه‌ها اهمیت زیادی دارد. با برخی از آنها آشنا می‌شویم.

آب و مایعات: مصرف آب کافی به بدن اجازه می‌دهد مایعات و خون تازه مورد نیاز ریه‌ها را تامین کند. آب کافی همچنین به پاک کردن مخاط اضافی و دفع عفونت‌های باکتریایی از ریه‌ها کمک می‌کند. اضافه کردن موادی مانند لیمو، زنجبیل یا نعناع به آب نیز تصفیه کننده سیستم تنفسی است. به‌همین شکل، آب هویج با قلیایی ساختن بدن روند سم‌زدایی را تسهیل می‌کند. چای سبز نیز به داشتن خواص سم‌زدا شناخته شده است.

تمرینات تنفسی: تمریناتی که بویژه شامل تنفس عمیق هستند، از طریق افزایش جریان خون به اندام‌های حیاتی، شش‌ها را به طور موثری سم‌زدایی کرده و آنها را از شر سموم خلاص می‌کنند. فعالیت فیزیکی نیز ظرفیت شش‌ها را برای جذب اکسیژن خالص افزایش می‌دهد.

مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان: مصرف آناناس، انگور و زغال اخته راه اثبات شده‌ای برای حذف باکتری‌های بیماری زا از شش‌ها و حفظ سلامت دستگاه تنفسی است.

پتاسیم: مصرف موادغذایی سرشار از این ماده معدنی مهم برای سلامت شش‌ها، تقویت‌کننده سلامت کلی دستگاه تنفسی است.آلودگی

کاهش مصرف موادغذایی تولیدکننده مخاط: لبنیات، گوشت، سویا و گندم به دلیل دیرهضم بودن، تحریک‌کننده تولید مخاط ریه هستند. برای سلامت ریه کاهش مصرف این مواد غذایی و افزایش مصرف سبزیجات چلیپایی، میوه‌ها، آجیل، لوبیا و ماهی توصیه می‌شود.

عدم استفاده از مواد محرک ریه: برخی محصولات خانگی شامل خوشبوکننده‌های هوا، براق‌کننده کفپوش و مبلمان، اسپری‌ها و سفیدکننده‌های کلردار ازجمله مواد تحریک‌کننده ریه هستند که بهتر است از آنها دورمانده و به جای آنها از محصولات پاک‌کننده طبیعی استفاده شود.

مواد گیاهی: مواد گیاهی خاص از جمله پونه کوهی یا آویشن دارای خواص ضداحتقان و ضدحساسیت است که جریان هوا در مجاری تنفسی را تسهیل و به عملکرد خوب شش‌ها کمک می‌کند. گیاهی مانند نعناع نیز با پاتوژن‌های بیماری زا در شش‌ها مبارزه می‌کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار × پنج =