کد خبر : 32442
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 25 جولای 2017 - 14:05
-

شناسایی ۵۰۰ روستای هدف گردشگردی در کشور

شناسایی ۵۰۰ روستای هدف گردشگردی در کشور

به گزارش قائم آنلاین، زهرا احمدی‌پور عصر امروز در جلسه شورای اداری استان کردستان که در سالن پیامبر اعظم استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: امیدوارم با رویکردی که برای توسعه گردشگری استان‌های مرزی خصوصاً غرب کشور در نظر گرفته شده شاهد تحولات جدی در این منطقه باشیم. وی گفت: امسال به بهانه شعار «اقتصاد مقاومتی:

به گزارش قائم آنلاین، زهرا احمدی‌پور عصر امروز در جلسه شورای اداری استان کردستان که در سالن پیامبر اعظم استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: امیدوارم با رویکردی که برای توسعه گردشگری استان‌های مرزی خصوصاً غرب کشور در نظر گرفته شده شاهد تحولات جدی در این منطقه باشیم.

وی گفت: امسال به بهانه شعار «اقتصاد مقاومتی: تولید ـ اشتغال» در روستاها طرح ضربتی اشتغال شروع کرده‌ایم و معتقدیم که ایجاد اشتغال با استفاده از این ظرفیت‌ها با کمترین هزینه امکان‌پذیر است.

شناسایی ۵۰۰ روستای هدف گردشگردی در کشور

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: اشتغالی که در این طرح ضربتی ایجاد می‌شود کمترین مخاطره برای محیط زیست دارد و با این رویکرد اشتغال را در روستاهای هدف گردشگری مورد نظر قرار داده‌ایم و در این راستا ۵۰۰ روستا در سطح کشور شناسایی شده است.

وی گفت: اقدامات عملیاتی برای ایجاد زیرساخت اشتغال در ۷۸ روستای استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، همدان و سیستان و بوچستان به صورت پایلوت اجرا می‌شود و از اردیبهشت ماه امسال استارت خورده است.

ایجاد اشتغال در روستاها سبب تثبیت جمعیت روستا می‌شود

احمدی‌پور با بیان اینکه باید در زمینه اشتغال سرمایه‌گذاری جدی را انجام بدهیم، افزود: اگر در روستاها اشتغال‌ ایجاد شود سبب تثبیت جمعیت روستا می‌شود.

وی اظهار کرد: بعد از انقلاب با این رویکرد که روستاها نباید محروم باشند خدمات آب، برق، تلفن به روستاها ارائه شده است اما اینها نتواست دلیلی بر ماندگاری جمعیت روستاها شود و با ورود همه زیرساخت‌ها به روستاها، اقتصاد روستا متحول نشد و دلیل آن بوده که نتوانسته‌ایم منبع درآمد پایداری برای روستانشینان ایجاد کنیم.

معاون رئیس جمهور گفت: تسریع مهاجرت روستانشینان به شهرها به دلیل این است که نتوانسته‌ایم منبع درآمد پایداری برای آنها ایجاد کنیم و به روستاها توسعه بدهیم و همین دلایل سبب تخلیه شدن جمعیت روستاها شده است.

وی گفت: تجربه ثابت کرده که امروزه نمی‌توانیم جمعیت روستاها را از طریق کشاورزی نگه داریم اما با حفظ اصالت روستاها و استفاده از ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی می‌توانیم ظرفیت اشتغال را برای روستانشینان ایجاد کنیم و گردشگردان نیز به آن مناطق ورود پیدا کنند.

احیای “هنرهای سنتی و صنایع دستی” سبب توسعه گردشگری می‌شود

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطر نشان کرد: امروزه با احیای هنرهای سنتی و صنایع دستی می‌توانیم فرصت گردشگری برای روستا تعریف و فراهم کنیم و “کلاش مریوان” می‌تواند یکی از این کارهای انجام شده باشد.

وی گفت: جهانی شدن “کلاش مریوان” می‌تواند در توسعه صنایع دستی استان به دنیا معرفی شود و فرصت‌های اشتغال را برای منطقه فراهم کند.

احمدی‌پور افزود: ایجاد اشتغال پایدار در روستاهای هدف گردشگری سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی، کاهش مهاجرت روستانشینان به شهرها و حاشیه‌نشینی می‌شود.

وی اظهار کرد: مردمان برخی از روستاهای کشور از طریق اینترنت توانسته‌اند بوم‌گردی، ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری روستای خود را به دنیا معرفی کنند و این به معنای ایجاد تحول عظیم در گردشگری‌ روستاها بوده است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: افتخار ما این است که از محصولات تولیدی روستانشینان استفاده می‌کنیم و می‌توانیم اینها را نیز به مجموعه‌ای از ارزش‌ها در صنایع دستی تبدیل کنیم.

کردستان مهد “اصالت و نجابت” است

وی با اشاره به اینکه استان کردستان مهد اصالت و نجابت است، گفت: مسافران و گردشگران خاطره بدی از این خطه از سرزمین کشور ندارند.

“اورامان” در انتظار ثبت جهانی

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به پرونده‌های ثبت جهانی خاطر نشان کرد: خوشبختانه پرونده ثبت جهانی اورامان در حال آماده شدن است اما تحقق این امر مهم نیاز به اجماع کلی مدیران استانی دارد تا بتوانیم آن را برای سال ۲۰۱۸ به یونسکو بفرستیم.

وی گفت: امیدواریم در یکی دو هفته آینده نیز ناظرین نظر موافق خود را برای ثبت جهانی کلاش مریوان اعلام کنند و باید این کارها برای استان تبدیل به ثروت شود.

احمدی‌پور افزود: باید تمام مردم ایران بدانند که کردستان می‌تواند به عنوان یک سرمایه ملی با داشتن امنیت، نجابت و اصالت؛ [طبیعت و فرهنگ] این خطه را به مردم کشور عرضه کند و برای ایجاد تحول جدی نیاز به همکاری همه مدیران استانی و مردم داریم.

وی اظهار کرد: بنده مطمئن هستم که می‌توانیم از ظرفیت غرب کشور استفاده کنیم اما تحقق این کار نیاز به اجماع کلی مدیران دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × 1 =