کسی برای جدایی نیمار گریه نخواهد کرد
به گزارش قائم آنلاین،شایعات جدایی نیمار در روزهای اخیر و رفتارهای متناقض این بازیکن تبدیل به تیتر یک رسانه های دنیا شده و همگان در انتظار تصمیم نهایی این مهاجم ۲۵ ساله هستند. نیمار در فصلی که گذشت تنها موفق به زدن ۱۳ گل برای بارسلونا شد که نسبت به ۲ فصل قبل که وی
به گزارش قائم آنلاین،شایعات جدایی نیمار در روزهای اخیر و رفتارهای متناقض این بازیکن تبدیل به تیتر یک رسانه های دنیا شده و همگان در انتظار تصمیم نهایی این مهاجم ۲۵ ساله هستند.
نیمار در فصلی که گذشت تنها موفق به زدن ۱۳ گل برای بارسلونا شد که نسبت به ۲ فصل قبل که وی ۲۴ و ۲۲ گل در لالیگا به ثمر رسانده بود، نشانگر افت این ستاره برزیلی بود.
اگرچه نمی توان کتمان کرد که نقش اصلی بزرگترین بازی فصل یا شاید سالهای اخیر بلوگرانا برابر پاری سن ژرمن را ستاره برزیلی و ۲۵ ساله ایفا کرد، اما تنها چند هفته بعد و با اخراج بچه گانه برابر مالاگا و پذیرفتن ۳ جلسه محرومیت در حساس ترین مقطع لالیگا، نیمار نشان داد که برای از زیر سایه مسی درآمدن به چیزی بیشتر از مهاجرت به یک تیم جدید نیاز دارد.
طی ۲۵ سال اخیر، سکانس هایی همانند نیمار برای مهاجران برزیلی به نوکمپ بارها تکرار شده و تاریخ موید آن است که ستارگان جدا شده از بارسا دیگر هرگز قادر به تکرار روزهای درخشان خود نبوده اند.
از همان ابتدا، یکی از دلایل اصلی جدایی نیمار را از زیر سایه مسی خارج شدن و تلاش برای کسب عنوان مرد سال فوتبال جهان دانستند اما در ادامه خواهیم دید که سرنوشت روشنی در انتظار برزیلی هایی که از بارسا جدا شده اند نبوده است؛
روماریو: ۱۹۹۵-۱۹۹۳
فوق ستاره ریزنقش و تکنیکی سلسائو، درخشان ترین روزهای دوران ورزشی خود را در نوکمپ سپری کرد و در خلال همان سالها موفق شد با درخششی فوق تصور در جام جهانی ۱۹۹۴ ایالت متحده، برزیل را بعد از ۲۴ سال دوباره به قله فوتبال رسانده و تحت نظر کارلوس آلبرتو به بهترین بازیکن جهان تبدیل شود.
روماریو طی ۲ سال حضور در نوکمپ قهرمانی در لالیگا، عنوان ال پی چی چی و فینال لیگ قهرمانان را نیز تجربه کرد و به عنصری مهم در تیم رویایی کرایف تبدیل شده بود.
بعد از جدایی از بارسا، روماریو دیگر هرگز قادر به تکرار دوران درخشان خود نشد و بازگشت به برزیل مصادف با افت ستاره اول سلسائو در راه قهرمانی جهان در سال ۹۴ بود.
رونالدو: ۱۹۹۷-۱۹۹۶
پدیده اول فوتبال جهان ملقب به مریخی، در سال ۱۹۹۶ و از آیندهوون راهی نوکمپ شد و توانست رکورد به یادماندنی ۳۴ گل در ۳۷ بازی را برای بلوگرانا به ثبت برساند.
رونالدو طی تنها یک فصل حضور در ترکیب بارسا موفق به فتح عنوان آقای گلی لالیگا، کوپا دل ری و البته جام برندگان با درخشش برابر پاری سن ژرمن در فینال شد اما در نهایت پیشنهاد اغواکننده موراتی باعث شد تا این ستاره برزیلی هم خیلی زود راه جدایی از بارسا را در پیش بگیرد.
مصدومیت های تلخ و پیاپی مریخی باعث شد تا او چند سال از سطح اول فوتبال به دور باشد و اگرچه بعدها موفق شد با تیم ملی برزیل و رئال مادرید بخشی از روزهای شیرین خود را تکرار کند، اما دیگر هرگز تبدیل به رونالدوی فصل درخشان خود در نوکمپ نشد.
ریوالدو: ۲۰۰۲-۱۹۹۷
ستاره ای با پاهای نامساوی با یکدیگر ناشی از سوء تغدیه دوران کودکی، بعد از یک فصل خوب در لاکرونیا در سال ۱۹۹۷ راهی نوکمپ شد و شیرین ترین دوران فوتبالی خود را در این تیم سپری کرد.
طی ۵ فصل درخشش، ریوالدو موفق به فتح ۲ لالیگا و یک کوپا دل ری با بلوگرانا شد و اگرچه اواخر روزهای حضور وی در این تیم مصادف با یکی از بدترین دوران تاریخ این باشگاه بود، اما تکنیک ناب و گلهای به یادماندنی به رئال، یونایتد و والنسیا این ستاره گلزن، بی شک بخش تفکیک ناپذیر خاطرات هواداران بارسا طی آن سالها خواهد بود.
اما بعد از فتح جام جهانی ۲۰۰۲، ریوالدو با یک تصمیم عجیب از نوکمپ راهی سن سیرو شد تا زیر نظر آنچلوتی، به یکباره از سطح اول فوتبال محو شده و دیگر قادر به بازگشت به روزهای اوج نباشد.
رونالدینیو: ۲۰۰۳-۲۰۰۸
ستاره خوش تکنیک برزیل ملقب به شاعر فوتبال، بعد از درخشش در جام جهانی ۲۰۰۲ و یک فصل دیگر بازی در پاریس، همانند بسیاری از برزیلی های دیگر راهی بارسا شد و در این تیم به انواع افتخارات فردی و تیمی دست یافت.
۲ بار فتح لالیگا، لیگ قهرمانان ۲۰۰۶ و کسب ۲ عنوان مرد سال فوتبال جهان بخشی از افتخارات ستاره خوش تکنیک و محبوب بلوگرانا در هزاره جدید بود.
اما با حضور گواردیولا و البته افت محسوس ستاره برزیلی، در سال ۲۰۰۸ میلان تبدیل به مقصد بعدی بازیکنی شد که دیگر هرگز موفق به تکرار درخشش خود در نوکمپ نشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0