افسردگی: آیا می دانستید که ۶۰ درصد مغز شما را چربی ها تشکیل داده اند و لایه چرب در مغز شما بر خلق و خوی شما تاثیر می گذارد؟ رژیم های کم چرب باعث کاهش سطح چربی مغز شده و در نتیجه افزایش خطر ابتلا به افسردگی را به همراه دارند. علاوه بر این، کمبود اسیدهای چرب امگا ۳ منجر به ابتلا به بیش فعالی، اختلال دو قطبی و اسکیزوفرنی می شود. البته در اینجا منظور چربی های مفید است چرا که مصرف بیش از حد چربی های مضر، خود عامل تشدید افسردگی است.
تضعیف سلامت قلب: سالها اعتقاد بر این بود که مصرف زیاد چربی باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی می شود. اما مطالعات اخیر ثابت کرده اند افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای مبتنی بر چربی های مفید پیروی می کنند، با کاهش ریسک ابتلا به دیابت، بیماری قلبی و چاقی مواجهند.
جذب کم مواد مغذی: چربی ها جذب مواد مغذی را بهبود می بخشند. افزایش مصرف چربیهای مفید به شما اجازه می دهد که مواد مغذی بیشتری مانند ویتامین ای، ویتامین دی، ویتامین آ و ویتامین کا را جذب بدن کنید.
افزایش گرسنگی: رژیم های غذایی کم چربی باعث افزایش گرسنگی می شوند آنهم با افزایش تولید هورمون گرلین که هورمون گرسنگی است.
افزایش وزن: رژیم های کم چرب بهترین گزینه ها برای کاهش وزن نیستند چون مطالعات ثابت کرده کسانی که از این رژیم ها پیروی می کنند، کالری کمتری هم می سوزانند و همین عامل ابتلا به چاقی و اضافه وزن است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0