کد خبر : 35913
تاریخ انتشار : شنبه 12 آگوست 2017 - 15:20
-

۵ روش برای کاهش درد و گرفتگی عضلات بعد از ورزش

۵ روش برای کاهش درد و گرفتگی عضلات بعد از ورزش

به گزارش قائم آنلاین، هر کسی که تا به حال باشگاه رفته یا یک روز را مشغول جا به جا کردن وسائل سنگین بوده دچار درد و گرفتگی عضلات شده است. تا وقتی کار را انجام داده اید فکر می‌کنید مشکلی وجود ندارد، اما صبح روز بعد که از خواب بیدار می‌شوید متوجه می‌شوید برای رفتن

به گزارش قائم آنلاین، هر کسی که تا به حال باشگاه رفته یا یک روز را مشغول جا به جا کردن وسائل سنگین بوده دچار درد و گرفتگی عضلات شده است. تا وقتی کار را انجام داده اید فکر می‌کنید مشکلی وجود ندارد، اما صبح روز بعد که از خواب بیدار می‌شوید متوجه می‌شوید برای رفتن به دستشویی هم مشکل دارید و همه وجودتان مملو از درد است. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.

روش‌های کاهش درد و گرفتگی عضلات بعد از ورزش
برای کسانی که بیش از حالت عادی دچار مشکل هستند راه هایی برای بهتر شدن هست. ادامه این مقاله را مطالعه کنید تا بیشتر با علائم تاخیر در شروع درد عضلانی و راهکارهای کاهش درد آشنا شوید و بدانید چه زمانی درد بیش از حد موجب نگرانی است.

تاخیر در شروع درد عضلانی یا DOMS چیست؟

تاخیر در شروع درد عضلانی چیزی است که باعث می‌شود بگویید: ” امروز نمی‌توانم راه بروم! ” این درد ۲۴ تا ۷۲ ساعت بعد از ورزش در شدیدترین حالت خود می‌ماند. تصور می‌شود این مشکل به خاطر ورزش طولانی مدت یا بیش از توان اتفاق بیفتد که موجب آسیب‌ها و زخم‌های کوچک روی فیبرهای عضلانی می‌شود. بعد از چنین ورزشی اگر به تمرینات ادامه دهید عضلات به سرعت خود را تطبیق می‌دهند و از آسیب دیدگی عضلات و در نتیجه آن درد عضلانی پیشگیری می‌شود.

چرا ما گاهی دچارش می‌شویم و دیگران نه؟

چند دلیل دارد. عضله شما بهبود یافته و عادت کرده تا قویتر شود. اگر دائما یک وزنه را با همان تعداد و همان شدت بردارید، چون عضله به آن عادت دارد اتفاقی نمیفتد پس حالت عادی دارید. در چنین شرایطی وزنه‌ها را افزایش دهید و ببینید که چه اتفاقی می‌افتد.

آیا هرگز باعث نگرانی هم هست؟

در بیشتر مواقع خیر. اگر مبتدی باشید و در اولین دوره تمرین زیاده روی کنید ممکن است تا حدود پنج روز در حرکت کردن دچار مشکل شوید. اما جای نگرانی نیست به مرور بهتر خواهید شد. چیزی که باید نگرانش باشید رابدومیلیز است که شکسته شدن فیبر عضلانی است –، اما برای بروز چنین مشکلی باید دیوانه وار وزنه زده باشید!

ضرب المثل نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود حقیقت دارد؟

حتما لازم نیست هر بار احساس درد کنید، خونسرد باشید، گاهی تمرین ریکاوری کنید تا فشار از روی بدن کم شود. بعضی روز‌ها نیز می‌توانید تمرینات هوازی انجام دهید. اینکه بخواهید در هر تمرین فشار بالایی روی خود بیاورید دیوانگی است.

اگر هم پیشرفت و بهبود نداشته باشید ممکن است دچار نا امیدی شوید پس گاهی کمی درد کشیدن ارزشش را دارد. اگر متناسب باشید فیبر عضلانی بیشتری دارید و عضلاتتان قوی‌تر است بنابراین از کسی که فعال نیست خیلی کارآمد‌تر هستید همه این‌ها انگیزه هایی برای پیشرفت است. هرگز اولین دوره تمرینتان را فراموش نکنید برای خودم طوری بود که گویا یک اتوبوس دوبار از رویم رد شده بود!

آیا برای کاهش درد و گرفتگی عضلات کاری می‌توانیم بکنیم؟

توصیه من این است که با آن کنار بیایید. می‌توانید خود را بکشید یا دوش آب گرم بگیرید، اما در آخر باز باید منتظر عضله شوید تا خود التیام پیدا کند. غذاهای با کیفیت حاوی پروتئین میل کنید مقدار زیادی آب بنوشید و استراحت کنید. هرگز روز استراحت برای ریکاوری عضلات و عملکرد را فراموش نکنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × 3 =