این مقدار مواد مناسب برای ۸ نفر است.
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلات و موز
خامه سنگین : ۲ فنجان
شکلات کمی شیرین خرد شده : مقداری
شکر قنادی ( پودر قند ) : ۲ قاشق غذاخوری
ویفر شکلاتی : ۲۶ عدد
۳ عدد موز که از درازا به قطعات نازک بریده شده، بعلاوه نصف موز که بصورت دایرهای برش خورده
طرز تهیه پودینگ شکلات و موز
در یک قابلمه کوچک، خامه را روی شعله متوسط رو به بالا بجوش بیاورید.
خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید ۵ دقیقه بماند.
پودر قند را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود. اجازه دهید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.
۱۳ عدد ویفر شکلاتی را در یک ظرف ۲ لیتری بصورت لایه لایه بچینید.
نصف مخلوط شکلات را اضافه کرده و روی آن برش های طولی موز را بگذارید.
سپس روی آن ۱۳ ویفر دیگر را بچینید و مخلوط شکلات باقی مانده را بریزید.
روی آن را بپوشانید و حدود ۲ ساعت (یا تا یک روز) در یخچال قرار دهید، تا زمانی که پودینگ سفت شده و بیسکویتها نرم شوند.
آن را با حلقههای موز تزئین کرده و سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0