کد خبر : 37150
تاریخ انتشار : شنبه 19 آگوست 2017 - 12:05
-

راه تشخیص ظروف کریستال سمی چیست؟

راه تشخیص ظروف کریستال سمی چیست؟

به گزارش قائم آنلاین،یک کارشناس سازمان میراث فرهنگی درباره باید و نبایدهای به‌کارگیری ظروف کریستال که نوعی از آنها باعث ورود سم به خون می‌شود، توضیحاتی ارائه کرد. فرهاد فلاح رئیس گروه حمایت از تولید صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، درباره عدم استفاده از ظروف کریستال برای کاربردهای خوراکی اظهار داشت: کریستال ۲۴ درصد سمی

به گزارش قائم آنلاین،یک کارشناس سازمان میراث فرهنگی درباره باید و نبایدهای به‌کارگیری ظروف کریستال که نوعی از آنها باعث ورود سم به خون می‌شود، توضیحاتی ارائه کرد.

فرهاد فلاح رئیس گروه حمایت از تولید صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، درباره عدم استفاده از ظروف کریستال برای کاربردهای خوراکی اظهار داشت: کریستال ۲۴ درصد سمی است و مورد مصرف خوراکی نباید قرار بگیرد، مثلاً نباید در چنین ظروفی ماست، ترشی، چای و نوشیدنی‌های گرم ریخت شود.

وی ادامه داد: برای مصرف خوراکی با ظروف کریستال باید از کریستال ۱۰ الی ۱۲ درصد استفاده شود زیرا درصد بالاتر سمی است و وارد خون شده و باعث مسمومیت می‌شود.

رئیس گروه حمایت از تولید صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: روی کریستال‌ها براساس قوانین سازمان بهداشت جهانی باید لیبل طلایی زده شود، که مثلاً این کریستال ۱۰ درصد Pb است و یا ۲۴ Pb دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار + 2 =