چه زمانی چای عامل بیماری میشود؟
به گزارش قائم آنلاین، محمدحسین عزیزی بیماری غیر واگیر اظهار کرد: نوشیدن چای بعد از غذا احتمال بروز فقر آهن را به خصوص در میان افراد مستعد افزایش میدهد اما اگر این نوشیدنی به صورت سالم و طبیعی مصرف شود میتواند از بروز بسیاری از سکتهها و بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری کند. وی بیان کرد: اگر برگهای
به گزارش قائم آنلاین، محمدحسین عزیزی بیماری غیر واگیر اظهار کرد: نوشیدن چای بعد از غذا احتمال بروز فقر آهن را به خصوص در میان افراد مستعد افزایش میدهد اما اگر این نوشیدنی به صورت سالم و طبیعی مصرف شود میتواند از بروز بسیاری از سکتهها و بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری کند.
وی بیان کرد: اگر برگهای چای در مراحل اولیه چیدن خشک شود و غنچههای چای باز نشده باشد، به آن در اصطلاح چای سفید میگویند که معمولا در بین مردم ایران مصرف آن رایج نیست.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد: چایهای عطری که دارای اسانس رنگهای غیرطبیعی بوده میتواند سلامت افراد را در دراز مدت به خطر بیاندازد.
وی تصریح کرد: متاسفانه ۵۰ درصد چایهایی که در بازار داخلی به فروش میرسد، از کشورهای هند و امارات وارد میشود که اکثرا عطری بوده و دارای اسانس و رنگهای مختلفی هستند که اگر این رنگها از سلامت کامل برخوردار نباشند در دراز مدت باعث بروز سرطانهای مختلف در بدن افراد میشود.
عزیزی یادآور شد:چای دارای آنتی اکسیدان بوده و در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر از جمله قلبی و عروقی و سرطان موثر است که در صورت طبیعی نبودن عطر و رنگ اضافه شده میتواند نتایجی عکس را برای افراد ایجاد کند.
برچسب ها :صنایع غذایی، اسانس،چای
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0