ارزش غذایی خیار و گوجه فرنگی
به گزارش قائم آنلاین، خیار و گوجه فرنگی تقریبا در تمام فصول سال در دسترس است. از این دو ماده غذایی می توان برای تهیه سالاد استفاده کرد. خیار و گوجه فرنگی حاوی مواد مغذی سالمی بوده، به طوریکه وزارت کشاورزی امریکا نیز بر مصرف روزانه میوه ها و سبزیجات در یک رژیم غذایی متعادل تاکید
به گزارش قائم آنلاین، خیار و گوجه فرنگی تقریبا در تمام فصول سال در دسترس است. از این دو ماده غذایی می توان برای تهیه سالاد استفاده کرد. خیار و گوجه فرنگی حاوی مواد مغذی سالمی بوده، به طوریکه وزارت کشاورزی امریکا نیز بر مصرف روزانه میوه ها و سبزیجات در یک رژیم غذایی متعادل تاکید کرده است.
کالری گوجه فرنگی و درشت مغذی ها
یک گوجه فرنگی متوسط به قطر ۶.۳ سانتی متر ۲۲ کالری دارد که تقریبا معادل یک درصد از کل رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری است. همچنین حاوی ۴.۸ گرم کربوهیدرات و ۱ گرم پروتئین بوده که این میزان از پروتئین به هضم و گوارش کربوهیدرات کمک می کند. گاهی اوقات کربوهیدرات به سرعت وارد جریان خون می شود که منجر به افزایش قندخون و سپس افت آن شده که برای سوخت و ساز بدن مضر است. ۱.۵ گرم فیبر موجود در گوجه فرنگی باعث حس سیری و کاهش اشتها شده و از زیاده روی در مصرف غذاهای ناسالم و پرکالری جلوگیری می کند.
پتاسیم، ویتامین و آب موجود در گوجه فرنگی
گوجه فرنگی ۲۹۲ میلی گرم پتاسیم دارد که باعث حفظ تعادل مایعات در بدن می شود. افزایش بیش از حد مایعات در بدن موجب افزایش فشار خون شده که عاملی در ابتلا به بیماری قلبی محسوب می شود. همچنین حاوی ۱۷ میلی گرم ویتامین C است که به حفظ سلامت پوست کمک کرده و مانع از پیری زودرس می شود. رنگ گوجه فرنگی نشانه وجود بتاکاروتن یا پیش ساز ویتامین A بوده، همچنین بدن انسان روزانه به ۵۰۰۰ واحد بین الملل ویتامین A نیاز دارد که گوجه فرنگی حاوی ۱۰۲۵ واحد بین الملل از این ویتامین یا ۲۰ درصد ارزش روزانه است. این ماده غذایی همچنین به هیدراته شدن بدن کمک می کند زیرا به طور متوسط ترکیبات گوجه فرنگی حاوی ۹۴ درصد آب است.
کالری خیار و ریزمغذی ها
یک خیار متوسط تقریبا کمتر از ۱ درصد کالری از یک رژیم معمولی را شامل می شود. همچنین ۱.۲ گرم پروتئین موجود در خیار در مقایسه با منابع پروتئینی اصلی از جمله گوشت با میزان پروتئین ۲۰ گرم، قابل توجه نیست اما می تواند به حفظ انرژی کمک کند. کربوهیدرات و فیبر موجود در خیار به ترتیب ۴.۳ و ۱.۴ گرم است. کربوهیدرات منبع اصلی انرژی بوده و فیبر نیز در سلامت سیستم گوارشی موثر است.
پتاسیم و آب موجود در خیار
خیار حاوی ۲۷۳ میلی گرم پتاسیم است که این ماده معدنی باعث تنظیم رسانش الکتریکی در قلب شده و از ضربان قلب نامنظم جلوگیری خواهد کرد. همچنین هر خیار حاوی ۹۷ درصد آب است.
برچسب ها :خیار ،پتاسیم،الکتریکی، ماده معدنی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0