رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد: چایهای عطری که دارای اسانس رنگهای غیرطبیعی بوده میتواند سلامت افراد را در دراز مدت به خطر بیاندازد.
وی تصریح کرد: متاسفانه ۵۰ درصد چایهایی که در بازار داخلی به فروش میرسد، از کشورهای هند و امارات وارد میشود که اکثرا عطری بوده و دارای اسانس و رنگهای مختلفی هستند که اگر این رنگها از سلامت کامل برخوردار نباشند در دراز مدت باعث بروز سرطانهای مختلف در بدن افراد میشود.
عزیزی یادآور شد:چای دارای آنتی اکسیدان بوده و در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر از جمله قلبی و عروقی و سرطان موثر است که در صورت طبیعی نبودن عطر و رنگ اضافه شده میتواند نتایجی عکس را برای افراد ایجاد کند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0