محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: ذغال اخته دارای ترکیبات رنگی مفید و حاوی انتی اکسیدانهای قوی است که برای سلامت بدن سودمند است و از بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری میکند.
وی بیان کرد: میوه ذغال اخته در مغازهها و حتی دورهگردهای سطح شهر به مردم فروخته میشود که متاسفانه در برخی از مکانهایی که این میوه را به مشتریان میدهند، نمک زیادی برای بهتر شدن طعم به آنها زده و افراد مصرف کننده را دچار بیماریهای غیرواگیری مانند قلبی و عروقی و فشار خون در دراز مدت میکند.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد: ذغال اخته ای که توسط برخی از دستفروش ها به مردم عرضه میشود ممکن است برای شست و شوی آن از آب آلوده استفاده شده باشد و این مسئله باعث بروز آلودگی و بیماری های مختلفی از جمله وبا میشود.
وی تاکید کرد: پسته دارای چربی و روغن زیادی است و اگر رنگ آن سیاه باشد نشان دهنده فاسد بودن این میوه خوش طعم بوده و ممکن است حاوی انواع میکروب و قارچ ها باشد.
عزیزی یادآور شد: قارچ و میکروب موجود در پستههای سیاه سم هایی را از خود تولید میکنند که در دراز مدت باعث بروز سرطان در بدن افراد میشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0