زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان سرد شدن: یک تا ۲۴ ساعت
مواد لازم
دو عدد آووکادو رسیده و خرد شده
نصف پیمانه خیار خرد شده
۳/۱ پیمانه پیاز خرد شده
۱/۴ پیمانه هویج رنده شده
یک حبه سیر رنده شده
۴۰۰ گرم آب مرغ کم نمک
سس فلفل
۱،۵ قاشق چایخوری پاپریکا
طرز تهیه
۱. در غذاساز یا مخلوط کن، آووکادو، خیار، پیاز، هویج، سیر و ۴۰۰ گرم آب مرغ را با هم مخلوط کنید تا پوره و نرم شوند.
۲. آب مرغ باقی مانده را به همراه سس فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سوپ را داخل کاسه بریزید. با پلاستیک روی آن را بپوشانید و به مدت یک تا ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۳. هنگام سرو، روی آن پاپریکا بپاشید و سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0